2777
2789
عنوان

بی چک منفی وراههای بازشدن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 78 پست
پس مامان شدی عزیزم مبارکهههه‍ههههههه😍😍😍😍😍😍😍 باشه عزیز دلم حتما

خدا از زبونت بشونه.خیلی دلم میخواد میترسم.این چن مدت خیلی انتظار کشیدم.ماه قبل با پنج‌روز تاخیر پری اومد اینقد گریه کردم

خدا از زبونت بشونه.خیلی دلم میخواد میترسم.این چن مدت خیلی انتظار کشیدم.ماه قبل با پنج‌روز تاخیر پری ...

انشاءالله حتما مامان شدی گلم اصلا نترس استرس هم نداشته باش

منم امروز بعد 9روزتاخیر پریود اومد دلم وکمرم خیلی دردمیکنه خوردتوذوقم ازطرفی هم خوشحالم که پریودم اومده میتونم دوباره ماه بعد اقدام کنم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشاالله که دوتامون همین ماه مامان بشیم

انشاءالله عزیز دلم 😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
نه عزیزم تو اقدامم  من هنوز قرص مصرف نکردم نمیدونم

انشاءالله زودی مامان میشی عزیزم😚😙😊

با دعاهای شماعزیز اون موقع بیدار شدم دیدم پریودشدم بدون اینکه چیزی بخورم خداروشکر الان ازهمون داروگ ...

انشالله ماه بعد خبر بارداریتو میدم 

رازیانه رو بخور تا روز ۱۳پریودیت برای منظم شدن و تخمک گذاری عالیه

جون عمت لایک نکن 😍😍😍
انشالله ماه بعد خبر بارداریتو میدم  رازیانه رو بخور تا روز ۱۳پریودیت برای منظم شدن و تخمک گذار ...

مرسی عزیز دلم انشاءالله😍😍😘

بعدپریودم بخورم تا13پریود؟باعسل بخورم؟صبحها ناشتا یا اخرشب گلم؟

روزی دوبار بخور ، صبح و عصر عزیز دلم

مرسی عزیز دلم واقعا لطف کردی دوست گلم😍😚

روزی دوبار بخور ، صبح و عصر عزیز دلم

سلام عزیزم خوبی الان3روزه که عرق رازیانه و عسل صبحها وبعدازظهرا میخورم امروز صبح که بیدار شدم احساس خیسی کردم🙈دیدم ترشحای زیاد داشتم واسه عرق هس ترشح چیه؟

سلام عزیزم خوبی الان3روزه که عرق رازیانه و عسل صبحها وبعدازظهرا میخورم امروز صبح که بیدار شدم احساس ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

پریود شدی؟

من نزدیک پریودهام ترشحاتم زیاد میشد نگران نباش

جون عمت لایک نکن 😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟  پریود شدی؟ من نزدیک پریودهام ترشحاتم زیاد میشد نگران نباش

سلام عزیزم قربونت توخوبی؟

سه چهار روز پیش آمپولhcgزدم الان روز18پریودم هس من14پریود آمپول زدم بعدش اقدام داشتم باید10روزدیگه صبرکنم ببینم پریودمیشم یانه.دیشب خواب دیدم پریودشدم😢😞