2777
2789
عنوان

بی چک منفی وراههای بازشدن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 78 پست
شنیدم رزایانه خوبه ، ولی دکتر رفتن رو ادامه بده زودتر نتیجه میگیری ، ی دکتر خوب برو ک کسی پیشش نتیجه ...

دکتری که میرم خیلی وارده فقط مشکل شوهرم میگن بعد3تا6ماه طول می کشه آدم حامله بشه

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل کن بخدا همه چی درست میشه، انشالله به زودی خبر بارداریتو بدی

با دعاهای شماعزیز

اون موقع بیدار شدم دیدم پریودشدم بدون اینکه چیزی بخورم خداروشکر الان ازهمون داروگیاهی هاازهرکدوم یکمشوریختم توقوری دم بکشه بخورم کمرم ودلم خیلی دردمیکنه  باپاهام

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
انشاءالله این ماه باردار میشی عزیزم 

انشاءالله عزیزم

عرق رازیانه و عسل صبحهابخورم خوبه؟

رازیانه بعد از اتمام پریود بخور اما از الان عسل و سیاه دانه بخور عالیه 

مرسی عزیز دلم.خودت نی نی داری؟چیامصرف کردی؟الان من یه بسته لتروزول دارم با یدونه امپولhmgویدونهhcgنمیدونم اینارو استفاده کنم یانه؟

عسل و دارچین رو باهم ناشتایی بخور بعد تخم رازیانه رو دمکن بخور

تخم رازیانه امروز دم کردم خوردم باپنج انگشت وتخم شنبلیله وتخم شوت صبح که پریودشدم خوردم

عرقش بهترنیس باعسل بخورم ناشتایی؟

عذقش پرولاکتینو میبره بالا

خودش که میگن قویترهس؟نشونه های پرولاکتین بالا چی هس؟

عرق هایی هم که تو بازار هستن که عرق نیستن همش ابه همون تخم رو بخور بهتره فک کنم

خالی بخورم یا عسل هم بزنم توش؟