2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردی؟

933 بازدید | 61 پست

بیایدبهم دلداری بدید خواهرا😭😭😭

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

باشوهرم دوست بودیم وقتی به خانوادش گفت بریم واسه فلانی خاستگاری یه عالمه تهمته دروغ بهم بستن که این قبلا نامزد داشته و دست خورده شده و خرابه و بی بتست و ازین حرفا که همشم لایق خودشون و دروغ بود.اینکارارو میکردن چون میخواستن یه دختر پولدار برا پسرشون بگیرن.خلاصه هزارجور سنگ مینداختن دم پای شوهرم حتی رفته بودن واسه دوتامون طلسم و جادو کرده بودن که فقط خدامیدونه اون شباو روزا چه حالی بودم من و چقدر خوابای جنی و وحشتناک میدیدم و مث فیلم جنگیر حال خودمو نمیفهمیدم و روانی شده بودم شوهرمم همینطور بود اما من بدتر تا رفتم سرکتاب پیش یه آدم مطمئن برداشتم و مطمئن شدم طلسممون کردن و دعای دلسردی برامون گرفتن.خلاصه تمووووووووم فامیلمون جریان مخالفتاشو فهمیدن و منم که تا اون روز مغرورترین و زیباترین و شاخ ترین دختر فامیل بودم که تااونوقت کلی خاستگاره کشته مرده رو رد کرده بودم حسابی غرورم تو دوست و دشمن شکسته شد خیییییییییلی خورد شدم فقط خدا میدونه.با طلسما و اختلافایی هم که پیش اوردن و با اعصاب من و شوهرم که اونوقت دوست پسرم بود پیش اورده بودن همش بین مادوتا دعوا بود و حرمت و احترام ما ازبین رفت با اینکه لیلی و مجنون بودیم و میمردیم واسه هم.روز و شب گریه میکردم خانوادمم درکم نمیکردن و همش سرکوفتم میزدن که خاک برسرت آبرومونو توفامیل بردی و اینقدر حقیر شدی که یه مشت آدم بی ارزش پشت سرت هرتهمتی میخوان میزنن.فقط خداشاهده من اون روزارو چطور گذروندم.بهترین و شیرین ترین روزای عمرمونو خانواده ی شوهرم تباه کردن تا اینکه به زوووووووووووور راضی شدن اومدن خاستگاری الان دوساله عروسی کردم از بعد خاستگاری دیگه درباره تهمتاشون چیزی نگفتن(درموارد دیگه حرص دادن و میدن و کرم میریزن)اما من هنوز نبخشیدمشون و ازشون متنفرررررررررررم هروقت میبینمشون یاد اون روزا میوفتم و دوست دارم مث سگ بکشمشون ماهی یبار میرم خونشون و تحویلشون نمیگیرم و بخاطر ضمیرناخوداگاهم و نفرتی که تو دلمه هنوز بعد اینهمه سال گاهی سرخانواده شوهرم با شوهرم دعوام میشه و حتی اگه شوهرم با مادرش دست بده میخوام شوهرمو از وسط دوتا کنم به نظر شما چیکار کنم که آرامش بیشتری داشته باشم و کمتر یاداون روزای سخت فشار عصبی بهم وارد کنه؟

من نه پدردارم نه برادر بهترین روزایی که میشد عالی بگذره رو خراب کردن واسه کاراشون مامانم اجازه نداد روز خاستگاری حتی یه چای ببرم که این یه عقده شد واسه دوتامون ازین موردا زیاده.اگه تاحالا باشوهرم ۱۰۹تا دعواکرده باشیم مثبب ۹۹تاش اون خیر ندیده هان وگرنه خودمون خیلی باهم خوب بودیم و هستیم.الهی خدابه زمین گرم بزنشون و همینطور که غرورمو شکستن و آبرومو بردن به حق آبروی حضرت زهرا خدا آبروشونو ببره.

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین نکن خواهر دوسر دار ببخش دلت اروم بگیره حتی اگه متنفری یهوو بگو میبخشم فقط برا خسنوری تو خدا جونم انموقع اونم تورو خشنود میکنه ارامش میریزه تو زندکیت تجربه دارم 

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤

منم باشوهرم دعوامیکردیم چراب مادرش بوس میکرده میگفتم ارع باید بهش بوس کنی این همه ب من چیزی گفت وتوهین کرد بوس کردنم میخادولی الان ک باردارم وازش دورم دیگه برام مهم نیست وکینه هارودور ریختم من حتی ب مادرشوهرمم گفتم حق ندارین هم دیگروبوس کنی وای ک چقدردعواکردیم قشنگ درکت میکنم

خب الان دیگه گذشت،زندگی الانتو دوس داشته باش،و کاری کن ک شوهرت اونفد عاشقت باشه ک بقیه ب رابطتون غبطه بخورن

الکی دعوا راه ننداز و شوهرتو اذیت نکن به هر حال اون با همه ی مخالفتای خانوادش پای تو وایساد،من کارشونو تایید نمیکنم ولی شاید اگه توم مادر بودی بیشتر میخاستی دختریو ک خودتم دوس داری برا پسرت انتخاب کنی،ولی تهمت هاشون درست نبود و تو باید بزرگی کنی و ببخشی و اینقد خوب باش ک خودشون پشیمون بشن از حرفاشون 

ن ک جنگ اعصاب راه بندازی،ک ب شوهرت بگن دیدی گفتیم نگیر اینو 

ببخش‌.اگه نبخشی وفراموش نکنی فقط خودت اذیت میشی .با دعوا بخاطر خانواده ها فقط رابطه خودت باهمسرت بدم ...

به قرآن میخوام اما نمیتونم.وقتی یادم میوفته یه دختر یتیمه بی پشت و پناهو چقدر آزار دادن و یادم میوفته چقدر یتیمانه و بی کس زارمیزدم و کتک میخوردم و فحش میشنیدم بخاطر کاراشون😭مگه من چیکار کرده بودم فقط میخواستم با کسی که میخوام‌تشکیل خانواده بدم

عزیزم یه چیزی بگم اصلا نفرین نکن به خودت برمیگرده یه بار شوهرمو نفرین کردم دخترم بغلش بود از۵تاپله افتادپایین فقط خدارحم کرد دخترم چیزیش نشد فهمیدم نفرین به خودم برگشته وعزیزخودم.اگه باشوهرت اختلاف داشتی و بااونا نه به نظرت زندگیت خوب میشد؟همونکه خودتو میگیری براشون ازصدتافحش بدتره کاری کن شوهرت جلو اونا بیشتربهت محبت کنه تابسوزن همینا از پا درشون میاره

به قرآن میخوام اما نمیتونم.وقتی یادم میوفته یه دختر یتیمه بی پشت و پناهو چقدر آزار دادن و یادم میوفت ...

درسته نمیدونم چرا بعضی هاسنگ میندازن .واگذار کن به خدا نفرین نکن.هر موقع میاد تو ذهنت سعی کن ازش عبور کنی .برای آرامش خودت نه دیگران

🤣🤣نظرم عوض شد مامان نیکانم😍
نفرین نکن خواهر دوسر دار ببخش دلت اروم بگیره حتی اگه متنفری یهوو بگو میبخشم فقط برا خسنوری تو خدا جو ...

برام دعا کن بخدا خیلی داغونم.با روانشناس صحبت کردم میگه افسردگی شدید داری.من واقعا اون روزا حتی حالا خیلی بی کس بودم پدروبرادر که نداشتم خواهرو مادرمم حمایتم نکردن😭😭😭😭قربون خدابرم که فقط اون یکی تنهام نذاشت😭

درکت میکنم استاتر ... دقیقا بمن اینکارا کردن 

ولی من احمق بخشیدم و وقتی نامزد کردم اینقدر بهشون خوبی کردم ,محبت کردم , که خدا میدونه ... گفتم هرچی بود گذشت و بزار عروس خوبی باشم و گذشته فراموش بشه ... ولی همش ازم سو استفاده کردن ... 

یک سال بیشتره عروسی کردیم مثل آدامس چسبیدن بمن 

همش بهشون خدمات میدیم , انگار طلبکارن ازما ... 

خوشبحالت ک ماهی یکبار میبینیشون و محلشون نمیدی 

منکه ۲ روز نرم خونشون میگن چرا نیامدی دلیل میخوان

دقیق چسبن به آدم ,هرچی بهونه میاری فایده نداره...  

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
خدا لعنتشون کنه ایشالا سر تک تکشون بیاد کاملا درکت میکنم😣😣😣😣 تموم اتفاقایی ک واست افتاده واسه ...

ایشالله خدا جواب دونه دونه اشکایی که از منه یتیم بی پشت و پناه و بی کس ریختن رو ازشون بگیره

منم باشوهرم دعوامیکردیم چراب مادرش بوس میکرده میگفتم ارع باید بهش بوس کنی این همه ب من چیزی گفت وتوه ...

بازم تو مادر شوهر یک هزارم بدیایی که مادرشوهرم به من کردو فکر نکنم بهت کرده باشه😭