2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیس....

222 بازدید | 17 پست

سلام .شوهرم ۳ماهه رفته سرکار و منم خونه پدرم هستم الان ۱۵روزه تقریبا ندیدمش خیلی کم حوصله شدم چند روزیه خیلی حس بدی دارم دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم .با خانواده شوهرمم از بس محبت دارن ارتباط ندارم حتی احوالمم نمیگیرن بنظرتون چکار کنم یعنی افسردگی گرفتم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسردگي علائم بيشتري داره حس ميكنم فقط دلتنگيه

خیلی دلم گرفته شاید باورت نشه ولی دلم میخواد بشینم گریه کنم از اینکه تو این شرایط بارداری مجبورم تنهایی بدون شوهرم بگذرونم متنفرم

اره بهتره ولی بخاطر کارش نمیاد تا۱۰روز دیگه    

خب فعلا شرایط اینجوریه بگرد بگو بخند نزار بهت سخت بگذره 10روز چیزی نیست انرژی مثبت باش

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
خیلی دلم گرفته شاید باورت نشه ولی دلم میخواد بشینم گریه کنم از اینکه تو این شرایط بارداری مجبورم تنه ...

ميدونم عزيزم

خيلي سخته

من ك شرايطم عاديه يه روز جايي باشم دور از همسرم بي قرار ميشم

شما كه شرايطت خاصه بخاطر بارداري

ولي ازين جنبه نگاه كن كه همسرت خداروشكر سركار رفته توو اين اوضاع بد كار  

انّ مع العسر يسرا . فاّن مع العسر يسرا
ميدونم عزيزم خيلي سخته من ك شرايطم عاديه يه روز جايي باشم دور از همسرم بي قرار ميشم شما كه شرايطت ...

اره خب اینم هست میدونم که اون بخاطر من و بچمون زحمت میکشه امشب بهم پیام داد اینقد سرد باهاش حرف زدم اونم بیچاره هیچ نگفت و شر بخیر گفت خوابید دلم براش سوخت