2777
2789

کرج.پرتو خیلی خوب.هشتگردم دکتر نجفی عالیه اما فکر کنم خیلی سخت نوبت بده

نی نی سایتیای عزیز.خواهش میکنم..خواهش میکنم...خواهش میکنم....همدیگه رو قضاوت  نکنید.زود قصاوت نکنید.هیچکس جای دیگری نیست تا جای اون تصمیم بگیره و رفتار کنه.با یه متن کوتاه شخصیت طرف رو زیر سوال نبرید.چیزی که مینویسه فقط چیزیه که به شما میگه شما از درون ذهن اون هیییچ اطلاعی ندارید.خواهش میکنم همدیگه رو تخطئه نکنید.لطفا ...لطفا...لطفا..مودب باشید.چون همو نمیبینم دلیل بر گستاخی وبی ادبی نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها کارش خوبه؟؟

اره خوبه به من تو ۱۲هفته جنسیتم گفت.

فقط شلوغ میشه بهتره زود بری.

هفت اونجا باشی نوبت بگیری نفرات اول میشی ساعت ۹میاد دکتر.

میتونی تا دکتر بیاد بری تو بازارش یا امام زاده وقت بگزرونی.

دکترشم مرده خیلیم خوش اخلاقه هرچی بپرسی میگه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

اگه بتونی بری کرج.پرتو خیلی خوبه.قیمتش به نسبت نجفی کمتره.کارشم خوبه.اصلنم سخت نوبت نمیده هروقت بری هستن نهایتش نیم ساعت معطل بشی

نی نی سایتیای عزیز.خواهش میکنم..خواهش میکنم...خواهش میکنم....همدیگه رو قضاوت  نکنید.زود قصاوت نکنید.هیچکس جای دیگری نیست تا جای اون تصمیم بگیره و رفتار کنه.با یه متن کوتاه شخصیت طرف رو زیر سوال نبرید.چیزی که مینویسه فقط چیزیه که به شما میگه شما از درون ذهن اون هیییچ اطلاعی ندارید.خواهش میکنم همدیگه رو تخطئه نکنید.لطفا ...لطفا...لطفا..مودب باشید.چون همو نمیبینم دلیل بر گستاخی وبی ادبی نیست.