سلام
من ۵تا دوست دارم که با دوتا شون از دوران راهنمایی با هم هستیم و سه تاش از اول دبستان
خیلی خیلی بهم نزدیک و صمیمی هستیم و تو هر گروه خوبی که فضای مجازی هست یکیمون ادد بشه بقيه رو هم ادد میکنه
چند ماه قبل یکی از بچه های اکیپمون تو یه کروه مد و لباس که خصوصی بود ۱۵تا عضو داشت ،ادد شد و ما ۴تای بقیه رو ادد و همه خانوم هستیم و اکثرا از خریدهای خودشون و بچه هاشون و جاهایی که میریم و عالیه عکس میزاريم و همو راهنمایی میکنیم جو دوستانه و خوبیه.
و کلا از شهرای مختلف ایرانیم
بجز ما ۵تا که همشهری هستیم و دوتا خانوم دیگه كه شیرازین
بقیه از همه جای کشورن
الان ۱ساله تو این کروهیم
اون هفته قرار شد ما ۵تا دوست با اون دوتا خانوم که همشهری هستیم برا اولین بار با اون دوتا بریم بیرون
یکی از این خانوما همیشه تو حرفاش میگفت که من خیلی قشنگم و همه از سليقم تعریف میکنن و لباس تو تن من عالیه هر جا میرم میدرخشم همه به شوهرم میکن عجب زنی داری و همش افه قدشو میومد که ۱۷۸هست.ولی هیشوقت عکس قدی نمیزاشت ..تا اینکه دیروز همه قرار گزاشتیم ،این خانوم هم اومد که همشهری بود ...اول اینکه تو ذهن من یه خانوم ۱۷۸سانتی بود که دیدم یه خانوم نهایت قد خودش۱۶۴باشه ولي با کفش لژ بخدااااا ۱۲-۱۳سانت اومد با اعتماد بنفس کامل😐بعد ما ۵تا همه این جور بودیم😐😐😐😐بعد اون دوستم زد به در پررویی و سوال کرد ازش شما همونی هستی نگارجون که توکروه میگفتی ۱۷۸هستی؟یا من اشتباه میکنم
😁
اونم گفت اره هستم خب البته همه كفش پاشنه هميشه ميپوشن منم هيچوقت كفش تخت نميپوشم برا همين قدمو با كفشم ميكم .....اخه هميشه همه منو همينطوري ميبينن😐😐😐حالا بخدا با اون كفشا تازه خيلي شده بود ١٧٢-٣بود
من موندم اين دروغ واسه قد چيه تو فضاي مجازي مد شده؟؟؟خدايي خيلييييي ضايعس😂
يه مورد هم كه پسر داييم از يه دختري خوشش اومده بود تو اينستا ..بعد دختره تو بيوش زده بود ١٧٦...و همه عكساشم بلند بود بعد مياد سر قرار پسر داييم ميبينه كلا عكسا فتوشاپ ميكرده قدشو بلند ميكرده تازه با كفش پاشنه ١٣سانتي بوده🤪
يا ب چشم خودم ديدم تو يه گروه ت ل گ رامي ،يه خانومي هست من ميشناسمش از دوستان قديميه ...گروهه بالاي هزار نفر عضو داره .منم اونجا عضوم ولي ساكتم هميشه . ايشون بخث بود نوشته بود من قدم ١٧٤هست 😐در حاليكه ايشون قدشون بين ١٦٠تا ١٦٣هست ...من ١٥ساله دارم ميبينمش به مناسبتهاي مختلف ،تازه ايشون ٣٧سالشه و بچه داره و بسيار باشخصيته ...ولي راستش اين حرفش تو اون گروهه منو ب فكر فرو برد در مورد شخصيتش😶
تو دلم مونده بود اينارو ب يكي بكم 😂😂😂اومدم براتون تعريف كردم 😁اخيش راحت شدم 😁😂اخه خيلي ديروز خورد تو ذوقم در مورد اون خانومه كه تو كروه ميكفت ١٧٨بعد شد نهايت١٦٣-٤