2777
2789

سلام 

من ۵تا دوست دارم که با دوتا شون از دوران راهنمایی با هم هستیم و سه تاش از اول دبستان 

خیلی  خیلی بهم نزدیک و صمیمی هستیم و تو هر گروه خوبی که فضای مجازی هست یکیمون ادد بشه بقيه رو هم ادد میکنه 

چند ماه قبل یکی از بچه های اکیپمون تو یه کروه مد و لباس که خصوصی بود ۱۵تا عضو داشت ،ادد شد و ما ۴تای بقیه رو ادد  و همه خانوم هستیم و اکثرا از خریدهای خودشون و بچه هاشون و جاهایی که میریم و عالیه عکس میزاريم و همو راهنمایی میکنیم جو دوستانه و خوبیه. 

و کلا از شهرای مختلف ایرانیم 

بجز ما ۵تا که همشهری هستیم و دوتا خانوم دیگه كه شیرازین 

بقیه از همه جای کشورن 

الان ۱ساله تو این کروهیم 

اون هفته قرار شد ما ۵تا دوست با اون دوتا خانوم که همشهری هستیم برا اولین بار با اون دوتا بریم بیرون 

یکی از این خانوما همیشه تو حرفاش میگفت که من خیلی قشنگم و همه از سليقم تعریف میکنن و لباس تو تن من عالیه هر جا میرم میدرخشم همه به شوهرم میکن عجب زنی داری و همش افه قدشو میومد که ۱۷۸هست.ولی هیشوقت عکس قدی نمیزاشت ..تا اینکه دیروز همه قرار گزاشتیم ،این خانوم هم اومد که همشهری بود ...اول اینکه تو ذهن من یه خانوم ۱۷۸سانتی بود که دیدم یه خانوم نهایت قد خودش۱۶۴باشه ولي با کفش لژ بخدااااا ۱۲-۱۳سانت اومد با اعتماد بنفس کامل😐بعد ما ۵تا همه این جور بودیم😐😐😐😐بعد اون دوستم زد به در پررویی و سوال کرد ازش شما همونی هستی نگارجون که تو‌کروه میگفتی ۱۷۸هستی؟یا من اشتباه میکنم 

😁

اونم گفت اره هستم خب البته همه كفش پاشنه هميشه ميپوشن منم هيچوقت كفش تخت نميپوشم برا همين قدمو با كفشم ميكم .....اخه هميشه همه منو  همينطوري ميبينن😐😐😐حالا بخدا با اون كفشا تازه خيلي شده بود ١٧٢-٣بود 

من موندم اين دروغ واسه قد چيه تو فضاي مجازي مد شده؟؟؟خدايي خيلييييي ضايعس😂

يه مورد هم  كه پسر داييم از يه دختري خوشش اومده بود تو اينستا ..بعد دختره تو بيوش زده بود ١٧٦...و همه عكساشم بلند بود بعد مياد سر قرار پسر داييم ميبينه كلا عكسا فتوشاپ ميكرده قدشو بلند ميكرده تازه با كفش پاشنه ١٣سانتي بوده🤪

يا ب چشم  خودم ديدم تو يه گروه ت ل گ رامي ،يه خانومي هست من ميشناسمش از دوستان قديميه ...گروهه بالاي هزار نفر عضو داره .منم اونجا عضوم ولي ساكتم هميشه . ايشون بخث بود نوشته بود من قدم ١٧٤هست 😐در حاليكه ايشون قدشون بين ١٦٠تا ١٦٣هست  ...من  ١٥ساله دارم ميبينمش به مناسبتهاي مختلف ،تازه ايشون ٣٧سالشه و بچه داره و بسيار  باشخصيته ...ولي راستش اين حرفش تو اون گروهه منو ب فكر فرو برد در مورد شخصيتش😶

تو دلم مونده بود اينارو ب يكي بكم 😂😂😂اومدم براتون تعريف كردم 😁اخيش راحت شدم 😁😂اخه خيلي ديروز خورد تو ذوقم در مورد اون خانومه كه تو كروه ميكفت ١٧٨بعد شد نهايت١٦٣-٤

بلندای اندیشه که مهم نباشه معیار میشه بلندای قد

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضایع ترین اینه که سن شونو کم میگن. یعنی چند سال از آدم بودن خودشونو به حساب نمیارن

خب بزرگوار به خودت برس با افتخار بگو انقده سنم نه اینکه عین مادربزرگا باشی با دروغ فکر کنی جوون به نظر میرسی.

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

به خدا من ی خواستگار برام اومده بود واسه قدم ینی یکی از معیارای اصلیش قد بلندی بود 😐

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

خصلت ایرانی هاست همیشه ناراضین قد بلند باشن کوتاه دوست دارن کوتاه باشن بلند

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤