2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر دروغ میگن چه جوری بقیه را احمق فرض میکنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین ۳۸ تا ۴۸ میلیون ساید داره 

یخچال فریزر ساید بای ساید ال جی مشکی. مدل MDP860DB

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

گلم خواهر شوهر من یخچال فریزر به درد نخو مارک بکو خرید 18 که.....دوست داشت ال جی بخره ...پولش نمیرسید

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

بچه ها ي سوال خارج بحث برنامه جاسوسي اس اف پي كي نصب كرده چطورري؟؟ من ايفون دارم برا منم ميشه ؟؟ نصب كرد يا هامون اول بايد گوشي مورد نظر نصب بشه ببخشيد استارتر من نميتونم تاپيك بزنم كلا شركندم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)