الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭 تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
من میدونی واسخ ارنج رانو سه تا مختصص پوست رفتم انواع اقسام کرم گیاهی دستاز شرکتی فقط خدا حلال کنه دوبار رفتم میگرودرم ابریژن یه محلول اسیدی هم دکتر داد چهل درصد بهتر شد ولش کردم دیگه.ششصد هفتصدم خرجم.شد.حالا دارم هر هفته حنا و ماست میزنم ببینم جواب میده یا نه.شش ماه بیشتر درگیرش بودم
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
دکترم گفت چون مشکل هورمونی داری .واسه همون حدس میزمم
واقعا؟؟خب مشکل هورمونیت رو با دارو برطرف کن شاید سیاهی هم کم شد
پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭 تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂