2777
2789
عنوان

شما اگه بودید با همچین ادمی ازدواج میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر باعث کینه وعقده نشه و منجر باحترام همیشگی بشه خود این موضوع عالی ترین پوئنه، معیار خیلی مهمیه که ...

خیلی خیلی به من احترام میزاره و همیشه میگه نظر تو برام از همه مهم تره

میشه دلیلتونو بگید

بخاطر اینکه تو الان فک میکنی اون بیشتر از همه دوستت داره ولی به جرئت میتونم بگم تنها ادمی نیس که میتونه انقد دوستت داشته باشه

بعدم همه چیز برا ازدواج دوست داشتن نیس

هزار تا چیز هس

تو الان هنوز علوم پایه هم ندادی

پس فردا استاجر میشی درسات سنگین میشه ی کسی ک رشته به این سبکی خوندل نمیتونه درکت کنه بعد کلی امتحان میرسی بل اینترنی تازه 

اینترنی یعنی شروع میشه

خیلی خیلی سخته 

کشیک ۴۸ ساعته داره مثلا جراحی

بعد که میای خونه خسته و له شدی ، پست کشیک دیگه نگم برات

این اتفاقا ۱۰ بار در ماه میفته 

یعنی هر سه روز یبار

کسی که انقد رشتش اسون بوده نمیتونه درکت کنه

اینا همه به کنار

به محض اینکل بری طرح دو برابر حقوقش در میاری

بدون هیچ سابقه ای

مطب بزنی سه چهار برابر حقوق او حقوی داری

ببین علاقه تو زندگی کم و زیاد میشه 

ی موقع هایی دیگه علاقه نیس که زندگی رو سر پا نگه میداره شرایط مالیه

اگه بنیا مالی خیلی اوبی داره لحثش جداس وگرنه بدون نمیتونی مردی رو تحمل کنی بعد ده سال که تو رو بالاتر از خودش بدونه

اینا هم بذاری کنار پس فردا ی دوستات ی شوهر دکتر میکنه هم پول داره ام هیکل هم قیافه همم مهربونه و عاشق زنشه 

اون موقع اس که میفهمی چ اشتباهی کردی

چون اکثر مردا عاشق زنشون میشن که باهاش ازدواج میکنن دیگه

من نمیگم فقط هم رشته ایت 

ولی یکی کل اونقدر تفاوت نباشه

دندون دارو مهندس های خوب مث مکانیک و برق با عرضه ، وکیل قاضی و هزار تا چیز دیگه ، ولی حسابداری نه!