2777
2789
عنوان

سلام به همگی شیایو هستم 😍💘

213 بازدید | 18 پست

سلام دوست جونیام. شیایو هستم. میبخشید با رفتنم ناراحتتون کردم. حالم بده یه مدتیه. ممنون میشم برای حالم دعا کنید.

اما بخاطر شما دوستای مهربونم برگشتم دلم نیومد ازتون دور باشم.

دوستتون دارم 😍😍😙😙

@پرنسا۷۱

@پیتزا_سبزیجات

@___harley__quinn____

@gandomak

@به_آفرید1‍ 

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

جیگر طلااااااای ممممننننن😍😍😍😍😍😍عزیز دل من

میدووونی چقد پشتت ناله کردم تو تاپیکا!؟ 😅😅😅💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@___harley__quinn____  

عشقی بابا البته خوب بود یه مدت استراحت کردی من که ذوق مرگم 😄😄😍😍😅😅الان پس میوفتم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عشقی بابا البته خوب بود یه مدت استراحت کردی من که ذوق مرگم 😄😄😍😍😅😅الان پس میوفتم

عزیزدلمی 😍😍😄😄

مهربونم خیلی دوست دارم امیدوارم دیگه مجبور نشم برم 😔😔

عزیز دلم خیلی خوشحالم که باز میبینمت.انشااله خدا به زندگیت ارامش بده و مشکلتو حل کنه❤💚💜💙💛

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزیز دلم خیلی خوشحالم که باز میبینمت.انشااله خدا به زندگیت ارامش بده و مشکلتو حل کنه❤💚💜💙💛

ممنونم عزیزم خیلی برام دعا کن خیلی ... 💘💘💗💗

ممنونم عزیزم خیلی برام دعا کن خیلی ... 💘💘💗💗

کمکی از دست ما بر میاد عزیزم؟؟؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
مرسی دوست مهربونم همین که کنارمین عالیه 😘😘😍😍 دوستت دارم 😘😘

غصه نخور دوستم هیچ مشکلی با غصه خوردن حل نمیشه...خدا بزرگه😊😊😚😚

موضوع چی بود ببخشیدا به منم میگید...

استارتر از دوستای خوب ماست و یه کاربر با ادب و مهربون...یه مدت نبود دوباره برگشته😊

سلاااااااام عزیزم.

خوبی؟؟؟؟

جات خالی بود این چند وقته   

خوشحالم که بازم میبینمت.

امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه.نگران نباش.

@به_آفرید1    

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد