2777
2789
عنوان

چیکار کنم

117 بازدید | 5 پست

احساس میکنم دلم شکسته...

فکر اینکه نکنه منم به این همه خانم که بزرگترین آرزوشون شده بچه پیوستم داره مث موریانه منو میخوره ...عجب صبری واقعا بهشون فک میکنم بخصوص اونایی که دستشون تو جیب خودشون نیست یا مادر و پدرشون انقد نداره که کمکشون کنه و شوهره غر میزنه و چشم نازک میکنه دوس دارم زار بزنم....

دلم خوش بود پریم منظمه هر سری حتی یبارم نزدیکی در ماه داشتم امید داشتم که با اومد سرموعد تو ذوقم میخورد و میگفتم ماه بعد اما این ماه چی بدتر شد حالا گیر کرده نمیاد بی بی هامم دیروز منفی شد...داره فکر و خیال مث موریانه میخوره منو ...چرا نشدم چی شد😭😭😭یک دل داریم بدین خواهشا

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش ماه پیش دادم LH , FSL, تستتسرون ، تیروئید از این جور چیزا که پرولاکتینم بالا بود ۵۶ فک کنم داستنیکس داد. هفته ای یک قرص که تا حالا دو تا خوردم اما پریودم این ماه عقب افتاده و هیچ علامتی ندارم

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘