2777
2789
عنوان

من بجای عروس دلم میخواد محو بشم توافق 😓😓🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 77 پست
آره ولش کن حقشه😁😁

نگووو سرت میادا 😂😂😂

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
اینا لرن نمیدونم چرا لرا حتما لرا یا باید بزنن تو دهن عروس یا بندازنش خلاصه یجور از خجالتش دران فک ک ...

شما از کجا فهمیدی لرن؟ یا چندتا مراسم لرها بودی؟

از خودتون حرف درنیارید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید😁

چ دقیییق افرین .فک کنم تو فقط شرتشو دیدی اوج فاجعه رو ندیدی😄😄😆😂

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
خاک بر سر دامادو عروس هردو خاااااااک

بیشتر سر داماد .عروس گناه داشت 😄😂😆

چ دقیییق افرین .فک کنم تو فقط شرتشو دیدی اوج فاجعه رو ندیدی😄😄😆😂

من ظریف بینم عزیزم خخخخ

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اخه عروس بهش گفت این کارو کنه

فکرنمیکرد ک این ابروریزی بشه پیش خودش فک کرده بینم چقد رویایی میشه😄

نه بابا من ۷سال پیش عروس شدم رفت😁😁

عه خوخوبه پسسس .ب خیر گذشت😄😂

تقصیر خودعروسش اخه در گوش داماد فقط بایدبگی شاباش یادت نره😂😂😂شوهرمن توباغ نبود بهش گفتم یادت نره ...

وای😂😂😂مث شوهره من 😄😄شب حنابندون هیچی شاباشم نکرد .گفتم فرداشب اینجوری نکن شاواش کن .اینم عروسی دیگ ول نمیکرد انقد شاواش کرد وپول ریخت سرم 😂

خخخخخخخ مردم از خنده تفاوت قدیشون مثل من و شوهرمه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام