2777
2789
عنوان

تعبیرخواب سیب چیدن ازدرخت وجنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 42644 بازدید | 134 پست
سونیاجون اگه وقت کردی برامنم بازکن ببینم بچه ی اولم چی میشه خیلی دوست دارم بدونم ممنون 😘😘😘😘

هر موقع وقت داشتی بگو برات بگیرم البت روزای فرد باشه بهتره مثل یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه و جمعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نیت کردم .هروقت تونستی بگیر .من نیتمو کردم

سوره نور ایه 17 خدا بشما مومنون موعظه و اندرز میکندک زنهار دیگر گرد سخن های باطل نروید اگر اهل ایمانید معنیش کاملا روشنه دوری کردن از حرفای ادمای بد وبکار بستن و گوش کردن و عمل کارایی ک خدا سفارش کرده انشاالله ک کمکی بهت کرده باشه خدا هر حاجتی دارب ب لطف خودش براورده کنه  

سوره نور ایه 17 خدا بشما مومنون موعظه و اندرز میکندک زنهار دیگر گرد سخن های باطل نروید اگر اهل ایمان ...

مرسی عزیزم .امیدوارم همه ما به راه راست هدایت بشیم وعاقب بخر

هر موقع وقت داشتی بگو برات بگیرم البت روزای فرد باشه بهتره مثل یکشنبه سه شنبه و پنج شنبه و جمعه

عزیزم میشه برام بازکنی واینکه بگی منظورآیه چی بوده ونی نی کوچولوم چی میشه 

البته اگه خدابهم نی نی بده😔😔😔

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
سلام گلم میتونی نیت کنی تا برات باز کنم خبرم کن

عزیزم نیت کردم اگه زحمتی نیست بازکن 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزیزم نیت کردم اگه زحمتی نیست بازکن 

سوره یوسف ایه 86 یعقوب ب فرزندان گفت من با خدا غم و دردل خود بگویم و از لطف خدا چیزی دانم ک شما نمی دانیدیکم سختی و دوری داری و اخر سر ب اسونی یا بچه و یا هرنیت دیگه ای داری میرسی باید صبر و تحمل و امید داشته باشی خدا رو فراموش نکن 

سوره یوسف ایه 86 یعقوب ب فرزندان گفت من با خدا غم و دردل خود بگویم و از لطف خدا چیزی دانم ک شما نمی ...

قربونت عزیزم حاجت روابشی به حق 5تن

همون دختره ...بخدا نه ویار نه فلان کارو فلان تست رو دنبال کن...اگر خوابهات رو تعبیرکنی میفهمی جنسیت ...

منم همین خواب و دیدم که رو دختر سیب قرمز بود و من خوردم بچمم دختره 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
ای بابا توضیح دادم ک گفتم سوره قصص آیه ۲۴  این آیه موسی گوسفندان و سیراب کرد رو سایه گفت خدایا ...

اگه میشه برای منم بگیر .نیت کردم.ببینم باردار میشم یا نه؟دختر یا پسر؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد