2777
2789
عنوان

برای خونه آخرتتون چه کارایی انجام میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 73 پست
خوش به حالت من قرآنم خیلی ضعیفه  بلد نیستم

کتابهای اموزش اسان قرآن هست خیلیییی راحت و سریع یاد میگیری قشنگ میخونی

انقد قشنگ که خودت کیف میکنی😄

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
سعی میکنم انسان باشم با فرهنگ و باشعور قلب کسی رو نشکنم و آزار نرسونم ....نماز و روزه ام رو هم دارم

احسن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه هيچي

ولي صلوات زباد ميفرستم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همين كه آدم خوبي باشم و كسي رو بخاطر عقايدم عذاب و رنج ندم به نظرم نيازي به آخرت ندارم همينجا شادم و وجدانم راحت 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نظر من اینه اولین و مهم ترینش اینه حق کسی رو نا حق نکنیم باعث اشک کسی نشیم دل نشکنیم خدا از حق خودش ...

منم نماز نمیخونم میگم خدا از حق خودش میگذره از حق الناس نمیگذره.ولی انشاالله تصمیم دارم نمازم رو م بخونم به یاری خدا

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

خانوما یه مدت ترک نماز کردم چکار کنم 

خیلی ناراحتم خدا منو ببخشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!