2777
2789
عنوان

بی‌توجهی همسر

636 بازدید | 76 پست

واکنش همسرهاتون در مقابل ناراحتی شما چیه؟ آیا پیش اومده که همسرتون از ناراحتی شما فرار کنه و نخواد درباره ش گفتگو کنه؟ و کاملا نادیده تون بگیره؟ تو اینجور موقعیتها چجوری رفتار میکنید؟

ارخ زیاد پیش میاد. اینجور مواقع میام نی نی سایت یا میرم تل سر خودمو گرم میکنم ک حرص نخورم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ اهل حاشیه نیستم 

و از اونجایی ک بیشتر طرف خودش مقصرن و قبول نداره پکر میشه ساکت میشه طرفش میرم اونوری میشه بعد ک قهر میکنم بعد دوساعت ک میبینم نیومده میرم اونور میبینم در کمال ارامش خوااااابه

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧

آره دقیقا. بخدا غمباد گرفتم از بس تو خودم ریختم. حرف نمیشه زد. فقط میگه بایدقربون صدقم بری یا حرفای سیاسی و چقدر مملکتمون فلانه بزنیم. امشب بهش میگم توی این چندساله باید میرفتم مدرک آرایشگری میگرفتم و کار میکردم. میگه هیچی نمیشدی. بلد نیستی. هیچچچچچچ وقققت ازم تعریف نمیکنه. فقط میگه برو دکترا بگیر استاد دانشگاه شو. والا من بدم میاد از تدریس.مرسی اه

آره هر وقت من گریه میکنم بهم توجه نمیکنه! میگه اعصابم خرده نمیتونم‌ حرف بزنم حالمو بدتر نکن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

عزیزم مردا نمیدونن که وقتی یه زن ناراحته آغوش میخا حس امنیت میخا همدردی میخا

چون مردا اخلاقشون فرق داره وقتی ناراحتن میخان تنها باشن و اونم فکر میکنه که شما به تنهایی نیاز دارین میتونی خودت بری بغلش کنی و بهش بگی این کار بهت آرامش میده و ناراحتیتو کمتر میکنه تا اونم یاد بگیره