2777
2789
عنوان

فریز زخم رحم

191 بازدید | 10 پست

شنبه باید برم فریز 4دوره دارو مصرف کردم خوب نشد

خیلی میترسم. درد داره؟ 

ی سری میگن خوبه ی سری میگن نکن ضرر داره هنوز بچه نیاوردی.گیج شدم. ب حرف دکتر گوش کنم؟ فریز کنم؟ 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

منم قبل از بچه دار شدن رفتم.بدون درد که نیست ولی قابل تحمله.  فقط تنها ترو. من فشارم افتاده بود کسی نبود کمک کنه تو مطب خوابیدم تا حالم بهتر بشه😁😁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با معاینه فهمید. پاپ اسمیر دادم گفت خوبه آزمایشت

این دکترا هم دیگه تشخیصاشون خراب شده. به خواهرم گفته بو زخم دهانه رحم داری بعد جواب پاپ اسمیر مشکلی نداشته. بهش گفته لابد نداری  

این دکترا هم دیگه تشخیصاشون خراب شده. به خواهرم گفته بو زخم دهانه رحم داری بعد جواب پاپ اسمیر مشکلی ...

واسه منم پاپ اسیمیرم خوب بود. ولی تو معاینه گفت زخم داری. زخمم قبلش خارج رحمی بودم واسه در مان بعدش رفتم پیش ی ماما انقد ازم سونو واژینال گرفت ی روز درمیان میگرفت زخم درست شده. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
ا منم خوابیدم چای نبات آوردن ولی خوب نشدم دو بار فریز کردم

من بعدش فقط خودمو کشاندن تو تاکسی گفتم منو ببر فلان جا. بیچاره رفت در زد اومدن منو از تو ماشین بغل کردن بردن. اینقدر هم ترسیده بودن بنده خداها.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
واسه منم پاپ اسیمیرم خوب بود. ولی تو معاینه گفت زخم داری. زخمم قبلش خارج رحمی بودم واسه در مان بعدش ...

سلام گلم ...میشه بپرسم زخمتون خوب شد؟

تو اون تاپیک گفتید زگیل داشتید باسرکه رفته...مطمنید زگیل بود؟

من دوماه عفونت داشتم زخم دهانه رحم گرفتم فریز شدم اماهمچنان عفونت وخارش دارم الان متوجه شدم اطراف واژنم پرز پرز شده دکتر گفت زگیل نیست پاپیلوماتوز

میشه منو راهنمایی کنید ....مال شما ازکجا متوجه شدید زگیل؟پرز پرز بود یاخال؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد