2777
2789
عنوان

بببخشید دوباره

152 بازدید | 13 پست

سلام ...

ببخشید من آبان ماه اقدام داشتم طبق دوره هام از اول سال تا ماه گذشته که یادداشت کردم نهایتا ۵ام موعدم بود اما هنوز نشدم...از اول سال که حساب کردم دوره هام ۲۶تا۲۹روز بوده آزمایش خون دادم پرولاکتینم ۵۶بود یک قرص داستنیکس ۲۹آبان یکیم ۶آذر خوردم به دستور پزشک هفته ای یکی تا ۸هفته باید بخورم...هر چی فک میکنم یادم نمیاد در ۵،۶سال گذشته عقب انداخته باشم شده وسط ماه دوباره خونریزی ببینم اما بازم سرموعد ماهانه میشدم...به دکتر گفتم یه آزمایش بنویس که مطمئن شم مشکلی ندارم اونم فقط خون نوشت که فقط پرولاکتینم بالا بود...بی بی میزنم منفی دیروز و امروز زدم...بی بی مدیکور ۱۵۰۰تومنیه...درسته آیا؟؟؟

ببخشید دوباره میذارم چون بیمه ندارم

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه بعضیا بی بی چک دیر مثبت میشه بزار بعد یه هفته تاخیر بزار اگ تحمل نداری از بتا بده

ممنون عزیز...ان شاءالله دوره بارداری خوبی داشته باشی ..

ممنون گلم تو اقدامی ؟اقدام یه کمی نظم پری و بهم میزنه .

تیر اقدام کردم البته خیلی دفعاتم در ماه زیاد نبوده نهایت ۵باز بعضی ماها دو ، سه بار بوده بهم نریخته بود اما این ما اینجوری شده

برا منم دعا کن و همه منتظرا

عزیزم   همیشه از خدا میخوام انتظار اونایی ک چشم به راه بچه ان و پایان بده ایشالا ک بی بی ت مثبت شه و پری نشی و تاپیکشو بزنی 😘استرس نداشته باش هر چند میدونم این چند روز تاخیر خیلی با استرس و شک هست 

امروز آبجیم گفت تا سه ماهگی نفهمیده بود بار داره قشنگ پریود میشده دیگه نشد دقیق ازش بپرسم ترسیدم فک کنن الان من اقدام میکنم هی بپرسن ازم چی شد شد

عزیزم   همیشه از خدا میخوام انتظار اونایی ک چشم به راه بچه ان و پایان بده ایشالا ک بی بی ت مثبت ...

مممنون عزیزم...ممنون که وقت گذاشتی برام ...خدا خیرت بده...خیلی اینجور موقع ها آدم حرف میزنه آروم میشه...مممنونم