2777
2789
عنوان

نسیم شهر چه جوریه برا زندگی

8347 بازدید | 31 پست

سلام 

من یه خونه پرند دارم البته اونجا زندگی نمی کنم .محیطش خوبه ولی دوره از تهران .شنیدم نسیم شهر نزدیکتره .می خوام اگر خوب باشه  بفروشم اونجا بخرم .محیطش چطوره ؟از پرند بدتره یا بهتر ؟نسبت به جنوب شهر تهران چطوره ؟منظورم از لحاظ وضعیت اعتیادو.. است .چون پرند از این لحاظ خیلی بهتر از نقاط جنوبی تهرانه .ممنون می شم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاااا جای خوبی نیست همون پرند بمون

ممنون پرند نیستم اونجا خونه دارم از مستاجری تو تهران خسته ام می خوام تو خونه خودم باشم که پرند دوره .می شه بگید چرا جای بدیه ؟از جنوب شهر تهران بدتره 

ممنون .نسبت به جنوب تهران بهتره به نظرتون ؟کدوم قسمتا بهتره اگر بخوام دنبال خونه بگردم 

یذره شلوغه بعضی جاهاش اما تو خود نسیم شهر بگیر دور تر نرو اگه اپارتمانی میخوای شهرکاش خوبن فقط یذره زنو مرد مجرد شاید زیاد باشه،اما بدنیست اگرم ویلایی میخوای ،خیابون دومو سوم و 14متریش خوبه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
یکم فرهنگش پاینه ولی دراصل جای خوبیه ارزونترازبقیه جاهاست وخونه های واحدی شیکی دارن و شهرتمیزیه...

فرهنگشکه طبیعیه همه از شهرستانای مختلف اومدن دیگه ولی از پرند خیلی بهتره پرند که مردمش هنین الان از اتوبوس پیاده شدن انگار

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
هر دوشون بدن والا من پرند کار میکنم مراجعینم همه نعتادن دوستم نسیم اونجا وضعش گند تره 

ممنون .منم رفت و آمد کردم پرند ولی به نظرم از جنوب تهران خیلی بهتره