2777
2789
عنوان

نسیم شهر چه جوریه برا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 8347 بازدید | 31 پست
ممنون .ازمحیطشم خبردارید که چطوره ؟

محیطشم بستگی به خودتون داره زیاد با درو همسایه و اینو اون گرم نگیرید مثل همه جای دیگه سرتون تو زندگی خودتون باشه اوکیه 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون پرند نیستم اونجا خونه دارم از مستاجری تو تهران خسته ام می خوام تو خونه خودم باشم که پرند دوره ...

ن به جرعتدمیگم از از جنوب شهر تهران خبلی بهتره من تو تهران جرعت ندارم تنها برم بیرون ولی اونجا ساعت ده از سرکار برمیگشتم مجرد بودم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
یذره شلوغه بعضی جاهاش اما تو خود نسیم شهر بگیر دور تر نرو اگه اپارتمانی میخوای شهرکاش خوبن فقط یذره ...

ممنون از راهنماییتون .بودجم کمه فکرنکنم به ویلایی بخوره .وسایل نقلیه عمومیش چطوره ؟از کجا باید برم ؟خودم ماشین ندارم 

کلاً شهرهای حومه‌ای جاهای درجه یکی نیستند. دورادور می‌گم پرند بهتره 

ن پرند اصلا خوب نیست همه تازه از شهرستان اومد تازه شهرک هاش که خیلی بد مسیره تاریک میشه وحششت میکنه ادم پر از گدا و متعاد باز نسیم شهر جاافتاده و قدیمی تره 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
ن به جرعتدمیگم از از جنوب شهر تهران خبلی بهتره من تو تهران جرعت ندارم تنها برم بیرون ولی اونجا ساعت ...

منم از یه قسمتای تهران واقعا بدم می یاد و به نظرم امنیتش از دهاتم پایینتره 

ممنون از راهنماییتون .بودجم کمه فکرنکنم به ویلایی بخوره .وسایل نقلیه عمومیش چطوره ؟از کجا باید برم ؟ ...

برو ازادی تاکسی داره ،اتوبوسم داره ،چقد پول داری ?

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
منم از یه قسمتای تهران واقعا بدم می یاد و به نظرم امنیتش از دهاتم پایینتره 

اره بابا من کارونه خونم تنها میرم بیرون شبا میترسم ولی اونجا همه تاساعت11بیرونن 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
چه خوب .کجاشو پیشنهاد می دید بگردم .هیچ ذهنیتی ندارم از اونجا 

باید بری بنگاه هاشو بگردی 120داشته باشی یع خونه خیلی عالی میخری ویلایی هم میتونی بگیری تپ خیابونای اصلی و خود نسیم شهر بگیر نرو تو حمومه هاش 

لطفا لایکم نکنید ممنونم