2777
2789
عنوان

قرص تحریک تخمک بخورم یا نه

194 بازدید | 21 پست

من شش ماه برای بارداری اقدام کردم ولی نشد نمیدونم قرص مصرف کنم یا بمونم یکسال بشه.آخه پریودم هم دیر به دیره.دوماه یکبار.دکتر گفت یکسال میتونی بمونی ولی اگه عجله داری قرص مینویسم.

یه صلوات مهمونم کنید

تنبلی نداری؟ 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تنبلی داری  آخرش باید مصرف کنی پس از همین الان شروع کن

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

ای بابا منم تا ماه ششم صبر کردم نشد رفتم دکتر گفت هنوز تا یکسال وقت داری صبر کن  یکسال اومد و رفت بازم نشد آخرش با قرص باردار شدم البته من تنبلی تخمدان دارم با پریود نا متظم

وقتت رو هدر نده و اینکه سر خود نخور بگو دکتر بده

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

خب همون دیگه. پس مصرف کن. 1گروه داریم اگه خواستی بیا. 

لینکمون

https://t.me/joinchat/Fuw2RhKybz9GsHhiq1btyQ

میگن عوارض داره

نه بابا از اون یکی ها ضررش خیلی کمتره. اگه فکر میکنی تنبلی داری برو زیرنظر دکتر خودش بهت دارو بده الکی وقتو هدر نده که یه سال بشه

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش