من شش ماه برای بارداری اقدام کردم ولی نشد نمیدونم قرص مصرف کنم یا بمونم یکسال بشه.آخه پریودم هم دیر به دیره.دوماه یکبار.دکتر گفت یکسال میتونی بمونی ولی اگه عجله داری قرص مینویسم.
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه تنبلی داری آخرش باید مصرف کنی پس از همین الان شروع کن
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
ای بابا منم تا ماه ششم صبر کردم نشد رفتم دکتر گفت هنوز تا یکسال وقت داری صبر کن یکسال اومد و رفت بازم نشد آخرش با قرص باردار شدم البته من تنبلی تخمدان دارم با پریود نا متظم
وقتت رو هدر نده و اینکه سر خود نخور بگو دکتر بده
وقتی برات مهم نیست اطرافیانت درموردت چه فکری میکنن یعنی به سطح خطرناکی از آزادی رسیدی