2777
2789

چه مدت مصرف میگردید که نتیجه گرفتید؟

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیا نتیجه نگرفتن اصلا از سیاهدونه عسل؟؟؟🙄

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

همه اینارو خوردم بی فایدس همیشه خدا پری بودم چن سال ال دی میخوردم منظم شد تا قطع میکردم باز همونجور بود احرش ولش کردم سه ماهه پری نشدم

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊
همه اینارو خوردم بی فایدس همیشه خدا پری بودم چن سال ال دی میخوردم منظم شد تا قطع میکردم باز همونجور ...

یعنی همیشه خونریزی داشتید؟؟؟ پاک نمیشدید؟؟؟بعد الآن اصلا پریود نمیشید؟؟؟؟

یعنی همیشه خونریزی داشتید؟؟؟ پاک نمیشدید؟؟؟بعد الآن اصلا پریود نمیشید؟؟؟؟

دو یا سه بار در ماه میشدم دوره های دو یا سه روزه بعد الان سه ماهه پری نشدم فک میکردم حاملم ولی چک کردم منفی بود

دو یا سه بار در ماه میشدم دوره های دو یا سه روزه بعد الان سه ماهه پری نشدم فک میکردم حاملم ولی چک کر ...

إن شاء الله که خوب بشی زودتر عزیزم.....من تو چند ماهی که اقدام کردیم پریودم خیلی طولانی و نامنظم شده بود یعنی خیلی دیر به دیر پریود میشدم... این ماه هرروز صبح ناشتا نصف لیوان آب عسل و نصف دیگرش عرق بومادران میریختم توش یک قاشق چای خوری سیاه دانه و تخم کتان هم میریختم میخوردم. دوبار هم بادکش گرم رحم انجام دادم ....امشب بیست و هشتم سیکلم بود پریود شدم...البته این ماه اقدام هم نداشتیم و منتظر مامان شدن نبودم😉

إن شاء الله که خوب بشی زودتر عزیزم.....من تو چند ماهی که اقدام کردیم پریودم خیلی طولانی و نامنظم شده ...

تیشالله زودتر مامان بشی عزیزم😊😊

تیشالله زودتر مامان بشی عزیزم😊😊

😘😘😘😘😘 إن شاء الله ممنونم

إن شاء الله که خوب بشی زودتر عزیزم.....من تو چند ماهی که اقدام کردیم پریودم خیلی طولانی و نامنظم شده ...

بادکش گرم چجوری انجام میدادین

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد