2777
2789
عنوان

مو بلندا میشه بیاین؟!

495 بازدید | 13 پست

چجوری صبر کردین تا موهاتون بلند شد؟

من عید پسرونه زدم.

هنوز تو کش نمیره موهام و خیلی پشیمونم.

چیکار کنم بهش فکر نکنم؟

از نظر رسیدگی هم کاملا میرسم بهشون ولی چون فر میخوره اصلا رشدش معلوم نمیشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام تا پایین کمرمه 

از وقتی که یادمه موهامو کوتاه نکردم 

فقط ماهی یکبار نوک گیری میکنم 

و موهام رو کراتینه میکنم و ویتامینه 

هفته ای یکبار هم موهام رو با روغن نارگیل ماساژ میدم و میذارم بمونه و بعد موهام رو میشورم 

توی حمام هم بعد از شامپو کردن موهام ماسک مو میذارم و بیرون حمام محصولات مراقبتی استفاده میکنم برای موهام 

مولتی ویتامین هم میخورم 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
شاید کمخونی داری خب.که میریخت

نه عزیزم چکاب کامل دادم تیروئید کم خونی زینک ویتامین دی و بی و هورمون استروزن و پروژسترون تستوستزون پرولاکتین البته تنبلی تخمدان دارم ولی چون هورمونای مردانم نرماله گف از تنبلی نیس بعد من از دوازده سالکی هی تنبلی داشتم اصلا نمیریخت الان چهار ماهه میریزه ارثم ندلریم اصلا فک کنم فشار روانی باشه چون از وقتی دعوام با شوهرم بالا گرف اینجوری شدم

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊

موهای من تاروی باس ن..ولی خیلی اذیت میشم‌مدام دخترم میکشتشون شب هاهم که بایداززیردست پای بابای فلان فلان شدش جمع کنم...توی حمام‌من شونه میکنم‌نمیدونم شایدعلت رشدش این باشه...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

وااااای چقدر بلند😍 خب شبا بباف که نره زیر دست و پای همسرت :))

قربونت برم عزیزم....

اره میبافم...🤗

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نه عزیزم چکاب کامل دادم تیروئید کم خونی زینک ویتامین دی و بی و هورمون استروزن و پروژسترون تستوستزون ...

اره بخاطر همون مشکلت با شوهرته پس.

منم یه دفعه پسرونه زدم خیلی کیف میداد حموم رفتن.

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤
ها منم اینکاراورو میکنم غیر از نوک گیری. فقط صبر ندارم :|

باید صبر کنی عزیزم چون راه دیگه ای نیست 

ولی با این کارا سرعت رشد مو بیشتر میشه 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم