2777
2789
عنوان

فیلم خوب معرفی کنید

114 بازدید | 16 پست

دوستان قشنگترین فیلمایی که دیدید چه بوده؟

اون فیلم هندی که کارینا کاپور. بازی میکرد. که تو فیلم بازیگر بود با یک پسری بود که کریکت بازی میکرد. رو دیدید اسمش چیه؟

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فیلما به گروه خونی من نمیخوره😁

اگه ترسناک و اکشن و بزن بزن میخوای تا معرفی کنم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من ترسناک بخوای در حد حرفه ایاش معرفی کنم حال کنی عزیزم

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
فیلم هندی می خوای  عاشقانه ای در توالت  chennai express  dil dhadakne do

نه فیلم هندی نمیخوام دنبال. اسم اون فیلمه ام

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
شیار 123 شاید بگین ای بابا این چیه ولی من باهاش لذت بردم... 

شیار ۱۴۳

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

اره😀

بگو چن تا رو اگه ندیده بودم دان کنم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

اسپارتاکوس

اره  که البته خیلی جیگر میخواد دیدنش چون یکم صحنه چندش اور داره ولی موضوعش جالبه

ایرانی هم بخوای این اخرا دارکوب رو دیدم فیلم خوبی بود

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اره😀

کانجوریگ البته قسمت ۱ از ۲تای دیگشون بهتره

گرادج ۱ حتماااا ببین خیلی قشنگه ولی اگه آماتور باشی تا یک هفته نمیخوابی

حلقه هم قشنگه 

البته جدیدا یه فیلمی اومده دستم به اسم بدون اتاق فرار که هنوز ندیدمش ولی میگن خیلی قشنگه شاید امشب دیدمش

بازم یادم اومد میگمت😘

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.