2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خام میشه هم پخته 

با خام ترد میشه 

با پخته حالت پفی و نرم میشه

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

اومدم بگم آویشن جان 😍رو یادت نره 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
من بیشتر اوقات خام میزنم هم برای کوکو سیب زمینی هم کتلت نازک هم میگیرم ترد میشه تو تخم مرغ و پودرم م ...

یعنی دیگه تخم مرغ توی کتلت نمیریزی؟

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
یعنی دیگه تخم مرغ توی کتلت نمیریزی؟

چرا گلم نزنم که وا میره ولی آخرش مثل مرغ سوخاری سوخاریش میکنم میزنم تو تخم مرغ بعد پودر سوخاری سبزی هم هر چی دوست داشتی خرد کن بزن تو موادت فقط سرعت عملت زیاد باشه موقع سوخاری کردن که وا نره زدیش تو تخم مرغ بغل گاز اینکارو کن که همونو بزاری تو روغن داغ

چرا گلم نزنم که وا میره ولی آخرش مثل مرغ سوخاری سوخاریش میکنم میزنم تو تخم مرغ بعد پودر سوخاری سبزی ...

ممنونم گلم 

میتونی نکنی اینکارم به نظرم خودش خیس هم هست بزنی تو سوخاری میگیره به خودش ولی دیگه یه لایه نیست سوخا ...

ممنون عزیزم