2777
2789

برای طراحی لباس. میدونم ک مدرکش به کارم نمیاد نهایتا فقط واسه یه نگا کردنه ک بگم مدرک دارم. دوره هارو بیرون گذرونم و طراحی لباسم میخام برم آموزشگاه آزاد. حالا دانشگاه رو چه کنم البته از دانشجوهام ک پرسیدم میگن همش خیاطیه و چیز خیلی بدرد بخوری نیس. به نظرتون مدرکشو بخرم ؟؟ 😂😂😂

اگه جایی فروختن دو تا بخر!  ما که درس خوندیم انقدر سر دادن مدرک اذیتمون کردن و از 500 جا استعلام گرفتن که اخراش میگفتم شاید یه چیزی پیدا کنن ندن  وای به اینکه بخوای بخریش!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جایی فروختن دو تا بخر!   ما که درس خوندیم انقدر سر دادن مدرک اذیتمون کردن و از 500 جا استع ...

عزیزم من واسه کار نمیخامش. فقط واسه بستن دهن بقیه و نشون دادن به فک و فامیل و در اینده ام ب خانواده شوهر 😎😂

پرسیدم شهریه دانشگاش ترمی سه تومنه 😐 وقتی با یه تومن مدرک لیسانسشو میدن چه کاریه 😂😂

خب عزیزم

آزاد نرو

شریعتی عالی ترینشه

دخترونه هم هست

دولتیه

بشدت بزرگ و قشنگه

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
دولتی سخته قبولیش 

کنکور شریعتی

ن سخت نیست اصلا هم نیس

از کنکور نظری خعلی راحت تره

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  

ما پرتوپزشکی خوندیم به هیچ کارمونم نیومد درساش سر دادن مدرک هم گفتن سه تومن باید بدی منم کلا پشیمون شدم از گرفتن مدرک .

فوقش یکی میخرم واللا 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤