2777
2789

سلام دوست جونيا

من يكساله ازدواج كردم،شوهرم خيلي بي منطقه،هيچ وقت براي هيچ مناسبتي برام كادو نخريده(عيدي،تولد،روز زن،سالگرد ازدواج و...)

فقط گل ميخره اونم گاهي كه خودم غرغر ميكنم

ولي براي تمام خونوادش،پدر مادر و خواهر و برادراش حتي بچه كوچيكاي خونوادشون به هر مناسبت و غيرمناسبت هديه ميخره و...

احساس ميكنم من فقط براش مهم نيستم،نا گفته نماند كه جيك و پوك زندگيمونم همشون ميدونن،خيليم نسبت بهشون تعصب داره،يعني تا ميگم فلان خواهرت، خدا اون روزو نياره...كلا جبهه ميگيره،دلم خيلي گرفته...

جديدا هم كه متوجه شدم از روابت زناشويي مون هم ميگه.اين دو سه روزه ازش متنفر شدم ديگه حتي نميذارم بهم دست بزنه.نميتونم هيچيم بگم😓فقطم ميگه چته؟مشكلت چيه؟باز ديوونه شدي؟

كلافه ام حتي احساس ميكنم ازش متنفرم.شما بگيد چكار كنم؟؟؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.