2777
2789

چی هست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه ولی خالم انجام میده....خیلی خیلی مهمه جاش ....زمانش مهمه و یه سری نکات بعدش که حتما باید رعایت شه که همه برمیگرده بتجایی که میری....

خاله من که راضیه میگه بهتر شدم

خودم نه ولی خالم انجام میده....خیلی خیلی مهمه جاش ....زمانش مهمه و یه سری نکات بعدش که حتما بای ...

پنج روزه که انجام دادم الان پوستم خیلی متورمه و جوش زده و میخاره خیلی نگرانم البته دکترم میگه همش از بین میره و دو سه هفته طول میکشه اثرشو ببینی 

خودم نه ولی خالم انجام میده....خیلی خیلی مهمه جاش ....زمانش مهمه و یه سری نکات بعدش که حتما بای ...

میشه از خاله تون سوال کنید چه نکاتی باید رعایت بشه ؟ممنون میشم عزیزم

ممنون عزیزم لطف کردی . ولی کاری که رو پوست صورت من انجام شده این نیست .اگه دوست داشتی تو اینترنت سرچ کنی شکل دستگاه و نحوه انجامش رو توضیح داده .به هر حال ممنون خیلی لطف کردی 😗😗😗