الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره نرو من رفتم گفت خالیه بهم ریختم! منم مث شما یه سال پیش سقط داشتم تازه باردار شدم!
به اعشابت مسلط باش هشت هفته ات پر شد برو
سری پیش رفتم سونو ب مامانم اینا نگفتم فک میکنن هنوز نرفتم!
به همه هم گفتم معلوم نیست شاید کیست باشه(کیستم توی سونوم دیده شده ها قبل سونو گفتم ک دروغ نشه!) ک ازمایشام مثبت شده! ک نه کسی گیر بهم بده ن کسی دلسوزی کنه
اره نرو من رفتم گفت خالیه بهم ریختم! منم مث شما یه سال پیش سقط داشتم تازه باردار شدم! به اعشا ...
منم سر اولی مامانم ذوق داشت ب تمام فامیل گفت سر دوماه سقط شد خیلی زجر کشیدم سر این تا یکماه ب مامانم قسم دادم گفتم ب هیچ کس حتی بابامم نگه به مادرشوهرم اینا هم نگفتم.خیلی راحتتر بودم.واقعا نباید گفت...
استارتر جان اصلا نگران نباش من الان ماه ۹ هستم اما هیچکدوم از خاطرات قبلی رو فراموش نکردم مخصوصا اوایل این بارداریم خیلی سختم بود همش فکرم منفی بود.فقط دلت رو ب خدا بسپار توکل کن...
خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤