2777
2789

سلام 

من بعد يه سقط بعد ١ سال باردار شدم 

هيچ علائمى نداشتم فقط ورم سينه بود ويه كم دل درد 

از ديروز صبح جفتش يه دفعه قطع شده 

هيچى حس نميكنم 

شياف و اسپرين هم مصرف ميكنم 

ممكنه باز رشدش متوقف شده باشه

منم سقط داشتم بارداري بعدي همش به اين چيزا فك ميكردم تو فكر نكن همچي خوبه مطمعن باش سقط فقط يباره

عزيزم خدا رو شكر كه الان باردارى 

علائم و اينا نداشتى ؟ استرس داشتى شمام؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سقط اولم همینطور بود بارداری بعدیم شیاف اسپرین داشتم هیچ علامتیم نداشتم از اول الحمدالله الان15ماهشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اااااِ  اره مامانم ميگفت پاشو الان بريم سونو گفتم نميام ، زوده

مامانت نگرانه! مامان ها همینن! 

تا چنذ روز دیگه برمیگرده علایمت! 

خدایی نکرده خدایی نکرده رشدش هم متوقف باشه ک نیست بدن خودش دفع میکنه الکی نرو دکتر بازی! 

البته اقطعا همه چی خوب پیش میره! 

احساس تنهایی شدید 
خودمم اعصابم خيلى خورده ولى نميخوام زود برم يه چيز بگن داغون شم 

اره نرو من رفتم گفت خالیه بهم ریختم! منم مث شما یه سال پیش سقط داشتم تازه باردار شدم! 

به اعشابت مسلط باش هشت هفته ات پر شد برو 

سری پیش رفتم سونو ب مامانم اینا نگفتم فک میکنن هنوز نرفتم! 

به همه هم گفتم معلوم نیست شاید کیست باشه(کیستم توی سونوم دیده شده ها قبل سونو گفتم ک دروغ نشه!) ک ازمایشام مثبت شده! ک نه کسی گیر بهم بده ن کسی دلسوزی کنه

احساس تنهایی شدید 
اره نرو من رفتم گفت خالیه بهم ریختم! منم مث شما یه سال پیش سقط داشتم تازه باردار شدم!  به اعشا ...

منم سر اولی مامانم ذوق داشت ب تمام فامیل گفت سر دوماه سقط شد خیلی زجر کشیدم سر این تا یکماه ب مامانم قسم دادم گفتم ب هیچ کس حتی بابامم نگه به مادرشوهرم اینا هم نگفتم.خیلی راحتتر بودم.واقعا نباید گفت...

استارتر جان اصلا نگران نباش من الان ماه ۹ هستم اما هیچکدوم از خاطرات قبلی رو فراموش نکردم مخصوصا اوایل این بارداریم خیلی سختم بود همش فکرم منفی بود.فقط دلت رو ب خدا بسپار توکل کن...

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
منم سر اولی مامانم ذوق داشت ب تمام فامیل گفت سر دوماه سقط شد خیلی زجر کشیدم سر این تا یکماه ب مامانم ...

اره منم فق مامان و خواهرم ميدونن و همسرم 

همين فكرو خيال ديگه ميكشه ادمو

اره منم فق مامان و خواهرم ميدونن و همسرم  همين فكرو خيال ديگه ميكشه ادمو

توکل کن خودت رو بیخیال بگیر سرت رو با چیز دیگه گرم کن.تا جایی ک میتونی استراحت کن...سریال ببین قرآن بخون روز شماری بخوای بکنی داغوونت میکنه

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤