2777
2789

مامانا شما به بچه هاتون صبحونه چي ميدين دخترم هيچي نميخوره نه فرني نه سرلاك تخم مرغ ابپز هم از چشش افتاده ديگه نميخوره كلا خيلي بدغذاست موندم چي بهش بدم 

من گردو پودر میکنم میذارم لای یکم پنیر بهش میدم بخوره. نیمرو هم دوست داره. لقمه های خیلی کوچولو بهش بده که نندازه ببرون. کره بادام زمینی رو هم  امتحان کن

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیر با گردو رنده شده  و پودر کنجد

مربا و کره 

کوکو سیب زمینی 

شله زرد 

تلیت شیر و آرد سنجد 

خاگینه با سه شیره 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
نون پنير گردو ميدم پودر گردو رو نميخوره نون رو هم نميخوره فقط پنير خاليشو ميخوره

خخخخ عزیزم ببین هرچی که دوست داره با اون سرگرمش کن بهش بده آرمان من یکسال و چهارماهشه عاشق پیام بازرگانی و آهنگه منم براش میزارم تند تند میزارم دهنش دیگه میخوره

نون پنير گردو ميدم پودر گردو رو نميخوره نون رو هم نميخوره فقط پنير خاليشو ميخوره

نون رو خیلیییی ریز کن با پنیر و گردو قاطی کن. هم بزن. خمیر مانند بشه . گردالی کوچولو درست کن بزار دهنش 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

اون الان دندوناش تازه درومدن یا درحال رویش هستن. درد داره براش زیاد جویدن. تا حد امکان غذاشو براش نرم کن که زیاد سختش نباشه .

به قول معروف راحت الحلقوم باشه .

خامه رو با شیره مخلوط کن بهش بده . خرما له شده ...  املت 

خخخخ عزیزم ببین هرچی که دوست داره با اون سرگرمش کن بهش بده آرمان من یکسال و چهارماهشه عاشق پیام بازر ...

خيلي نگران دخترمم بس كه بد غذاست سر صبحونه يه جور ادا اطفار داره نهارشام هم كه هيچي نميخوره 

ميشه بگي پسر شما چند كيلوعه؟

اون الان دندوناش تازه درومدن یا درحال رویش هستن. درد داره براش زیاد جویدن. تا حد امکان غذاشو براش نر ...

اره از وقتي شروع به دندون دراوردن كرده غذاش كم شده ميل به غذا نداره مخصوصا صبحونه كه اصلا نميخوره

بچه تو ۱ سالگی باید وزنش حدودا ۱۰ کیلو باشه ‌.

هرچی بیشتر روی غذاخوردنش حساس باشی بدتر میشه ‌ 

با بازی و سرگرمی و آهنگ و کلیپ تو گوشی بهش غذا بده تا کم کم عادت کنه به خوردن و جویدن