2777
2789
عنوان

سختیهای زندگی باخانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 58 پست
بابای منم سر این قضیه بی خیاله, ببین من ده سال تموم بهش اصرار کردم خونمون رو عوض کنیم ولی هربار به ی ...

منم میگم اتفاقا 

همش میگم خب سه تا بچه میخواستی چیکار تو که دوسشونم نداشتی 

منم دوستشون دارم بالاخره پدر مادر ادمن تنها کسین که تو دنیا واسه ادم میمونن . 

ولی خب انقدر اذیت نکنن اه اه 

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

تو رو خدا از دست خانوادت ازدواج نکنی, من دوستم برا فرار از خانوادش با یه پسره ازدواج کرده که اصلا دوسش نداره, و من به قدری براش ناراحتم که حد نداره, صبرت رو بیشتر کن انشالا خدا کمکت کنه, ان مع العسر یسرا

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا از دست خانوادت ازدواج نکنی, من دوستم برا فرار از خانوادش با یه پسره ازدواج کرده که اصلا دو ...

ن ینی بهش فکر میکنم ولی انقدر اعصابم ضعیف شده تحمل زندگی مشترک ندارم اون بدبختم که منو  میگیره یکم ارامش میخواد که از من نمیتونه بگیره 

خوندم اون تاپیکم. واقعا ناراحت شدم ولی راهی به ذهنم نمی رسد. بهترین راه بی محلیه و اینکه سعی کنی کمت ...

ممنون عزیزم که به حرفام گوش دادی 😍

من تاپیکت رو سریع خوندم, تو برا مالکیت اون اتاقا نیازی ب اجازه گرفتن نداری, اون وسایلت که میتونی ببری با خودت ببر و همونجا هم بخواب دیگه, شبا هم درو ببند که سر و صدا اذیتت نکنه, نهایت در رو قفل کن دارم سعی میکنم همه احتمالات رو در نظر بگیرم 😅, حالا پرایوسی تا حدی هم داشته باشی خوبه, من که همیشه لباسامو تو حمام عوض میکنم , راسی اصفهانی هستی؟ 

من تاپیکت رو سریع خوندم, تو برا مالکیت اون اتاقا نیازی ب اجازه گرفتن نداری, اون وسایلت که میتونی ببر ...

حالا که من دارم میام خونه همه دارن تو اتاقا خودشون میخوابن 😠 

میدونن که انقدر دیونم اینکارارو میکنم

بله عزیزم اصفهانم 

جمعيتتون زياده مگه؟؟؟؟ اگه واس درس خوندن مشكل داري بهترين گزينه كتابخونه رفتنه.اينقدر آرامش بخشه... ...

5 نفریم ولی انگار 50 نفر زندگی میکنن تو خونه 😥 

کتابخونه رفتم ظرفیتش تکمیل شده بود 

حالا که من دارم میام خونه همه دارن تو اتاقا خودشون میخوابن 😠  میدونن که انقدر دیونم اینکارارو ...

چ جالب, منم اصفهانیم, بعضی باباهای اصفهانی اینجورین 😂 حرص نخور درست میشه درستم نشه تموم میشه بالاخره, فقط عاقلانه برا زندگیت تصمیم بگیر,شب بخیر😘

چ جالب, منم اصفهانیم, بعضی باباهای اصفهانی اینجورین 😂 حرص نخور درست میشه درستم نشه تموم میشه بالاخر ...

مرسی عزیزم که صبور بودی حرفامو شنیدی 

قربانت شب بخیر 😍😍😍😚😚😚

[QUOTE=75691261]5 نفریم ولی انگار 50 نفر زندگی میکنن تو خونه 😥  کتابخونه رفتم ظرفیتش تکمیل شده بود [/QUOTE]

خوب واس آرامش خودت يه كتابخونه يكم دورتر برو فوقش.بهترراز اينه نتوني به هيچ كاريت برسي

یه روز خوب میاد

[QUOTE= 75691261 ]5 نفریم ولی انگار 50 نفر زندگی میکنن تو خونه 😥  کتابخونه رفتم ظرفیتش تکمیل ش ...

الان دمه امتحاناس فک نکنم جایی ثبت کنن

ولی کلا مشکل دارم فقط درس و این نیس 

اگه فقط درس بود که اصن مهم نبود.