2777
2789
عنوان

سختیهای زندگی باخانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 58 پست
منم خوابگاه زندگی کردم دارم میام خونه .هیچکس به هیچ جاش نیس خونمون اپارتمانه طبقه 8 هم هستیم بالا پ ...

با قهر اینا کارت راه نمیفته؟ من ک اعتصاب غذا کردم جواب داد ولی در حدی که نمیومدم باهاشون غذا بخورم حرف هم نمیزدم ولی برا من تا ساعت دو نبودن خونه, هنوزم گاهی حرصم میدن ولی خودمو زدم ب بیخیالی

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بد, من خونمون اصلا اتاق خواب نداشت, دو تا سالن مجزاست با اشپزخونه, دیگه باید هر جور شده حرفتو به کرسی بشونی, ینی چی اتاق خالی افتاده باشه

سرکار که می رفتم هنوزم می رم ولی مگه می‌تونستم خونه بگیرم با اون پول؟؟؟ اونم تو تهران! مامانم اینا ...

منم چن بار ب مامانم اینا گفتم واسم خونه بگیرن ولی قبول نکردن منم لج کردم دانشگاهمو راه دور زدم ولی بعد پشیمون شدم 😥

با قهر اینا کارت راه نمیفته؟ من ک اعتصاب غذا کردم جواب داد ولی در حدی که نمیومدم باهاشون غذا بخورم ح ...

من یه کاری بخوام بکنم تموم راه هارو میرم معمولا  با خوبی گفتم قهر کردم جیغ زدم اعتصاب غذا در حد نخوردن 

الانم دوماه میگذره از اون جریان کم و بیش باهاشون حرف میزنم دیگه میبینم اصن براشون مهم نیستم منم بهشون بی احترامی میکنم فحش میدم سرشون داد میزنم اعصابمو خورد کردن اصن اهمیت نمیدن 

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...
منم چن بار ب مامانم اینا گفتم واسم خونه بگیرن ولی قبول نکردن منم لج کردم دانشگاهمو راه دور زدم ولی ب ...

من خودم مشهدیم. از اول هم قرار بود بیام تهران واسه دانشگاه. بعد لیسانس خونه گرفتم. دیگه تحمل خوابگاه نداشتم. بعد دانشگاه هم مستقیم رفتم سرکار. یعنی عمرا برمی‌گشتم مشهد. بعد هم که همینجا ازدواج کردم

وا پس اون دو تا خواب خالی واسه چیه؟؟؟

یه تاپیک زدم براش حال ندارم توضیح بدم اعصاب خوردی بود واسه خودش .

اتاق دارم با خواهرم مشترکه 

ولی افتضاح انگار با یه لشکر دشمنت هم اتاقی هسی 

منم چن بار ب مامانم اینا گفتم واسم خونه بگیرن ولی قبول نکردن منم لج کردم دانشگاهمو راه دور زدم ولی ب ...

منم دقیقا مث شما اومدم از خونه فرار کنم از چاله درومدم افتادم تو چاه . خیلی افتضاح

من یه کاری بخوام بکنم تموم راه هارو میرم معمولا  با خوبی گفتم قهر کردم جیغ زدم اعتصاب غذا در حد ...

کسی نداری مامان بابات حرفشو قبول داشته باشن؟ مثلا من بابام همیشه به حرف عمه بزرگم گوش میکنه, یا دوستش, اینجوری واسطه پیدا کن یا مثلا بگو بهم اتاق ندین ابروتون رو میبرم, مثلا مهمون اینا براتون میاد جلوشون این مشکلاتتو بگو یه جوری که اونام بشنون

برا من که این راهکارا جواب داد