2777
2789

قطره کولیک ایز میدم بهتره ولی خواب درست نداره همش جیغ میزنه تو خواب پاهش رو جمع میکنه.دلم براش کبابه.براش گهواره برقی بگیرم خوب میشه یعنی؟چون تکونش میدم بهتره

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

ناخودآگاه تا ۴ ماه این‌بساط و دادی..پدی لاکت و کولیکز ارومترش میکنه ولی خوب نه..صبر کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخودآگاه تا ۴ ماه این‌بساط و دادی..پدی لاکت و کولیکز ارومترش میکنه ولی خوب نه..صبر کن

پدی لاکت دودفه دادم حس میکنم بیشتر جیغ میزنه.توهم میزنم یعنی؟دیگه بهش ندادم

ببین خودت سعی کن غذاهای نفاخ نخوری حتتتتتتما عرق نعنا بخور شکمشو آروم با سر انگشتات ماساژ بده گهواره برقی معجزه نمیکنه دوره شو باید بگذرونه پسر من تا آخر ۵ ماهکی اینطوری بود طبیعیه نگران نباش 

بیشتر نوزادها دارن

جای نگرانی نیست

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

گفته مى شود، دردهاى کولیکى تقریباً در یک پنجم کودکان شایع است و هنوز دانشمندان نتوانسته اند راه درمانى مشخصى براى آن بیابند. براى رویارویى با این دردها که بى قرارى زیادى در کودک پدید مى اورد، در آغوش کشیدن شیرخوار، قرار دادن حوله گرم روى شکم و حرف زدن با وى، در کنار برخى داروهاى شیمیایى یا گیاهى صنعتى، مهم ترین توصیه اى است که پزشکان کودکان براى خانواده ها دارند.

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔
انشالله خوب بشه هرچه زودتر ..معذرت میخوام کولیک چی هست.؟

دل پیچه و دل درد.دفع با زور شدید.. سرخ میشه بچه کبود میشه تا دفع انجام میده😢.بمیرم براش