2777
2789
عنوان

سنوی ان تی و جفت فوندال خلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 4451 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد امضات من ولی فکر نکنم دلم برای روزهای بارداری تنگ شه بیرون بیاد ادم راحت تره که اونم راحت تر ...

نمیدونم من دوس دارم وقتی فکر میکنم همیشه همراهمه و تکون میخوره خیلی دوس دارم وقتی بیرون میرم هوا سرده میفهمم تو شکمم جاش گرمو خوبه روشکممو میپوشونم ک مواظبش باشم خیلی احساس خوبی بهم دست میده واسه این نوشتم دلم برا این روزا تنگ میشه 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

منم جفتم خلفیه تو ان تی زده بود جفت پایینه 

منم نمیدونستم چند روز بعدش کلییی راه رفتم 

یک روز افتادم لکه بینی 😣😣😣

بعدا فهمیدم بخاطر جفت پایینمه 

زندگی زیباست
والا نمیدونم.من همش به همسرم میگم تو تمام دار و ندارم تو این دنیایی 

ای وای الان که دقت کردم فهمیدم چی نوشتی😂😂😂ببخشید علافت کردم.

فکر میکردم نوشتی  دارو(دَوا)ندارم همسرم.😂😂😂😂

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤
ای وای الان که دقت کردم فهمیدم چی نوشتی😂😂😂ببخشید علافت کردم. فکر میکردم نوشتی  دارو(دَوا)ند ...

متوجه شدم.به همسرم گفتم کلی خندمون گرفت.گفت راست میگه دیگه بد نوشتی

تمام زندگیم همسرم...❤

عزیزم فقط باید از خودت مراقبت کنی من خودم از مشکل بارداری داشتم دکترم تو مرکز نیکان تو اقدسیه است همین مشکل  داشتم
فقط باید مراقبت کنی
اگر دوست داشتی می تونی بری اونجا کلی دکتر متخصص زنان داره دستگاهاشم خیلی جدیده شمارشم 02171062650