2777
2789
عنوان

پخت کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 45 پست
من توی ماهیتابه استیل درست کردم خوب شد قالب کیکا هم خیلیاشون رویی یا آلومینیوم هست ولی نمیچسبه . قبل ...

ممنون گلم 😚

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم یه کاسه اب توی توستر

چ جوری ببخشید من متوجه نشدم .یعنی کیگو ک گذاشتیم ی کاسه اب بزاریم کنارش؟؟ کاسه نمیشکنه ؟ 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
من کلا مخالف پودر کیک هستم😁 تو تاپیکام کیک زیاد دارم

عه حتما میام میبینم تاپیکاتو عزیزم.منم مخالفم ولی چ کنم ک تنبلم 😄

خیلی دماش بالا هست توستر کلا دماش بیشتر از فر!!

واسه من که تا الان نسوخته چیزی. 

پیتزا و مرغ شکم پر هم میزارم رو ۲۰۰

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
۳۰ الی ۴۰ دقیقه.  نه تا الان که نسوخته

من سری قبل ۱۴۰ درجه ۴۵ دقیقه گذاشتم یکم روش خشک شد. 

اره عزیزم دقیقا همینطوری خب باید نشکن باشه دیگ

ممنون عزیزدلم 💗😚💋😍

ای جان💗😂 اره ولی لذت این یه چیز دیگست😍😍😍😍

اره گلم لذتش ی چیزدیگس ولی من ۵ماهه ازدواج کردم حالا مونده یادبگیرم مث شما کدبانو بشم 😚😚

من سری قبل ۱۴۰ درجه ۴۵ دقیقه گذاشتم یکم روش خشک شد. 

نه من تا الان خشک نشده. توستر دارید؟؟ 

البته توسترا با هم فرق میکنن

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید