2777
2789
عنوان

شوهرم دوستم نداره :(

| مشاهده متن کامل بحث + 12319 بازدید | 76 پست
شوهر من الان فقط داره محبت میکنه..من چند بار گفتم طلاق میخوام ولی ولم نمیکنه..تو هم محبت کنی اونم را ...

عزیزم :) چجوری بدون بازخورد محبت کردی؟

من محبت هم بکنم میذاره پای وظیفه :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا شبی گفتم ویار ذرت مکزیکی کردم اینقدر منت گذاشت :| بعدم گفت تو همیشه میخوای بیرون غذا بخوری. خ ...

یه مدت عکس العمل نشون نده به کاراش انگار ناراحت نشدی انگار نه انگار انشالله درست بشه عزیزم برات صلوات میفرستم

خوب خیلیا متاسفانه اینجورین . تو تنها نیستی . 

خیلی رو اعصابش نرو . زندگیتو بکن . قلقش دستت بیاد. کلا بچه بیاد  بهتر میشه . 

الان بارداری هرمونات بهم ریخته زودرنج تر شدی . 

یه نکته مهم . مردا وقتی عصبانی  میشن جرت وپرت زیاد می گن .😂😂😂 اگه  از ته دلش نمی خواستت باهات زندگی نمی کرد و بچه دار نمی شد . 

میگفت میخواد :( حقیقتش من خودم دوسش داشتم که بله دادم. بعد ازدواج تازه بهم اعتراف کرد که اصلا عاشق ...

خيلى ناراحت شدم عزيزم يعنى هنوز دلش پيش اونه؟؟  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
یه مدت عکس العمل نشون نده به کاراش انگار ناراحت نشدی انگار نه انگار انشالله درست بشه عزیزم برات صلوا ...

حقیقتش یه بار هیچ عکس العملی نشون ندادم و نتیجه عالی بود.

ولی نمیتونم همیشه اینجوری کنم. سخته اروم موندن.

میگفت میخواد :( حقیقتش من خودم دوسش داشتم که بله دادم. بعد ازدواج تازه بهم اعتراف کرد که اصلا عاشق ...

خوب دقیقا عکس من . من اصلا نمی خواستمش . ولی خوب داریم زندگی می کنیم و  مشکلاتم داشتیم اما کم کم عاقل شدیم . الانم برام عجیبه واقعا بعضیا اینقدر شوهرشون رو دوست دارن و عاشقشن . چون من نیستم 😐

اما به هم وابسته ایم چون بچه داریم .

خوب خیلیا متاسفانه اینجورین . تو تنها نیستی .  خیلی رو اعصابش نرو . زندگیتو بکن . قلقش دستت بی ...

هعی.... هرچی میگم هم ساز مخالف میزنه.

گفتم میخوام برم فروشگاه رفاه گفت بقالی محلمون باید نون بخوره برو پیش اون.

اخه بقالی جائه؟ -_-

بعدم اجازه نداد برم.

اره میفهمم بیشترش هورمونیه ولی اونم با بهم خوردن هورمونام عصبی میشه و مراعات نمیکنه :(

من كه انتخاب خود شوهرم بودم ولي أوائل تا چند سال جوري باهام رفتار ميكرد انگار هيچ وقت منو نخواسته و بزور منو براش گرفتن . بعدها متوجه شدم اخلاقش تو خونه پدرش هم گند بوده با همه . بعضي وقتها كودك درون سركش يا سركوب شده يا منزوي و طرد شده مياد وسط . بايد بفهمي چرا اخلاقش اونطوريه شايد اصلا تو تقصيري نداري . بعدا سعي كن خودت واسه خودت خوب باشي . بعد تولد بچه هم مردا أخلاقشون عوض ميشه . تا اون موقع اروم و صبور باش . شوهر من الان مياد وميره ، قربون من بچه هاش ميره . تو هم تحمل كن و سعي كن ازت خوبي ببينه

من كه انتخاب خود شوهرم بودم ولي أوائل تا چند سال جوري باهام رفتار ميكرد انگار هيچ وقت منو نخواسته و ...

حقیقتش کودکی افتضاحی داشته با یه دوره افسردگی شدید و من اینارو بعد از ازدواج فهمیدم.

مادرش مشت مشت قرص اعصاب میخورن و پدرش هم بسیار سخت گیر و مقرارتی ان.

میدونم همه اینا باعث این اخلاقه.

برای همین تو اوج عصبانیت فقط پدر و مادرش رو مقصر میدونم. هرچند با اونا روابطم خوبه و دوست داریم همو.

هعی.... هرچی میگم هم ساز مخالف میزنه. گفتم میخوام برم فروشگاه رفاه گفت بقالی محلمون باید نون بخوره ...

اصلا اینا مهم نیست .  بگو برو از بقالی محل برام بخر. 

الکی بشین ویار دربیار . فیلم بازی کن اخ اوخ کن .  گور باباشون . غمت نباشه 

من که دوران بارداری اینقدر حالم ازش بهم می خورد می خواستم ازش جداشم . خدا رحم کرد 😁😁

اصلا اینا مهم نیست .  بگو برو از بقالی محل برام بخر.  الکی بشین ویار دربیار . فیلم بازی ک ...

اخه وقتایی که مهربونه خیلی دوسش دارم ولی خب خیلی کم پیش میاد :|

ویارونه هم هیچوقت برام نمیخره.

امشب کلی گریه کردم مامانش دلش به رحم اومد گفت برو برای عروسم بخر دیگه.

اصلا اینا مهم نیست .  بگو برو از بقالی محل برام بخر.  الکی بشین ویار دربیار . فیلم بازی ک ...

بعد بارداری خوب شدی؟ میگی منم بعدش دوسش دارم؟

اوایل ازدواج هم ازش متنفر بودم. دیشب گفت میخواستم گربه رو دم حجله بکشم برای همین اینقدر اذیتت کردم :|

قشنگ انگار خونوادش یه پسر بچه تو سن بلوغ رو انداختن به من بزرگش کنم.