2777
2789
عنوان

شوهرم دوستم نداره :(

| مشاهده متن کامل بحث + 12319 بازدید | 76 پست
نمیدونم، نمیخوام بپرسم :| قطعا یه تیکه بهم میندازه که اره اگر الان اون زنم بود خیلی بیشتر از تو درکم ...

كاش لااقل با اين وضعيتت دركت ميكرد عزيزم خيلى ناراحت شدم آخه حامله اى گناه داره اون بچه  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
بعد بارداری خوب شدی؟ میگی منم بعدش دوسش دارم؟ اوایل ازدواج هم ازش متنفر بودم. دیشب گفت میخواستم گرب ...

حالا نکه شوهر همه گل و بلبل و سنبلن .

همه مردا بچه ان . 

باید اخلاقش دستت بیاد. اصولا مردا  خیلی از اینکه چی دوست دارن و از چی بدشون میاد حرف می زنن. 

سعی کنن عصبانیش نکنی . و از چیزایی که بدش میاد دوری کنی . حالا وقتی حالش خوبه بازبون خوش بهش بگی من از فلان کار و فلان چیز خیلی خوشم میاد. 

سعی کن به چیزای الکی گیر ندی .  الان شوهر من هم  رو خیلی چیزای مزخرف حساسه .مثلا اگه ناراحت شم نباید برم تو اتاق کز کنم . باید پیشش باشم 😕😕😕 بی خیال 😂😂😂

اما من به صورت نامحسوس حالشو می گیرم 😈وقتی گیر الکی بده .  بخواد بره خونه مامانش . میگم حالم خیلی بده نمی دونم جرا اینجوریم نمی تونم بیام .

یا باهاش حرف نمی زنم . 😈😈😈اعصابش خورد میشه اما کاری نمی تونه بکنه 

ا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بارداری خوب شدی؟ میگی منم بعدش دوسش دارم؟ اوایل ازدواج هم ازش متنفر بودم. دیشب گفت میخواستم گرب ...

بعد بارداری صبرم بیشتر شد و سیاستمندانه حالشو گرفتم . 😂😂😂

تو سعی کن از پشت خنجر بزنی . از رو شمشیرتو.نبند 

همه مردا قلق دارن . سعی کن قلقشو یادبگیری . من چند سال باهاش دعوا و جنگ داشتم تا باهم سازگار شدیم . 

ان شالله شما زود قلقشو می فهمی . من کلا تو این مسائل زندگی خنگ بودم 😐

حقیقتش کودکی افتضاحی داشته با یه دوره افسردگی شدید و من اینارو بعد از ازدواج فهمیدم. مادرش مشت مشت ...

خوب همينه ديگه . شما بايد اين كودكو از نو تربيت كنيد نه اينكه رودر روش وايستين ... كارت سخته ولي براي دوام زندگيتون ناچاريد .. بعد يه مدت كه رام شد اونموقع ميتونيد با بزرگسالش تعامل كنيد ... اگه اخلاق سگي شوهرمنو تا چند سال قبل ببينيد تعجب ميكنيد چجوري دوام اوردم . منم هنر نكردم ولي با همه عذابي كه كشيدم زندگيم به اينجا رسيده كه الان هست .

بابا !!!!مادر شوهر  خوب یه قسمت خوب زندگی . مادر شوهر خوبه . 😍😍😍😍

خداییش بخاطر مادرشوهرم تحمل میکنم.

امشب هم که این رفتارو دیدن ازش رفتن تو اتاق گریه کردن. وقتی رفتم پیششون با چشمای خیس ازم عذر خواهی میکردن :(

خوب همينه ديگه . شما بايد اين كودكو از نو تربيت كنيد نه اينكه رودر روش وايستين ... كارت سخته ولي برا ...

متاسفانه خیلی تربیت پذیر نیست. کلی تلاش کردم یه کوچولو بهتر شده. ولی اونجوری که دیگه ازش نرنجم فکر کنم باید صد سال صبر کنم تا بشه

بعد بارداری صبرم بیشتر شد و سیاستمندانه حالشو گرفتم . 😂😂😂 تو سعی کن از پشت خنجر بزنی . از رو شمش ...

یعنی چی از پشت خنجر بزنم؟ 😂 اونوقت که طلاقم میده.

دلم نمیخواد با بچه جدا شم :))

غصه نخور خواهر بالاخره حل میشه

ان شالله مشكلت حل شه عزيزم ب بچت فكر كن غصه نخور

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!