2777
2789

روز ۱۳مه

هنوز بشدت ضعف و بی حالی دارم

تو یه دهکوره غربتم

مادرشوهرم دریغ از یک ذررره کمک

مادرمم یه شهر دیگه س

خدایا شکرت که نی نی م سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزایه مقوی و قرص اسید فولیک و مولتی ویتامین مینرال بخور. من تا سه ماه بعدش میخوردم

چه خیال غم انگیزی که کرم کوچک ابریشم تمااااام عمر قفس میبافت ولی به بفکرِ پریدن بود 

سر اولی ۲۰سال و خرده ایم بود کم تجربه ک بیحصوله بودم تقریبا دوماه طول کشید

ولی سر دخترم ۲۵سالم بود خیلی سریع باهاش وفق پیدا کردم انقدر از نظر روحی امادگیشو داشتم که خدایی حتی این ارامش به بچه هم منتقل میشد دخترم بسیار اروم  بود و صبور

۱۳روز بعد از سزارین اومدم خونه خودم با دوقلوهام و تمام کاراشون با خودم بود...بدون ذره ای کمک از جانب دیگران ...حتی همسرم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من بعد دو هفته میخواستم خودم کارامو کنم ولی خیییلی اذیت شدم. دیگه تا چهل روزگی بچه رفتم پیش مامانم ...

مثل من بعد چهل روزم باز مامانم کارای بچه رو میکرد لباسامو میشست بمیرم براش

چه خیال غم انگیزی که کرم کوچک ابریشم تمااااام عمر قفس میبافت ولی به بفکرِ پریدن بود 
۱۳روز بعد از سزارین اومدم خونه خودم با دوقلوهام و تمام کاراشون با خودم بود...بدون ذره ای کمک از جانب ...

سختت نبود. چقد قوی ماشااااالااااااا من ایچوقت چنین توانی تو خودم نمیبینم