2777
2789
عنوان

خانوما چکارکنم

78 بازدید | 4 پست

پیش خونواده پدرشوهرمم زندگی میکنم این۶ساله،الان که خدمتش تموم شده به شوهرم میگم بیا جداکنیم قبول نمیکنه من دوس دارم توخونه ی خودم باشم میگه همینجا جامه جدانمیکنم یه راهی بذارید جلو پام؟

مگه مامانش هنوز از شیر نگرفتتش؟ که ول نمیکنه ننه  باباشو

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

قرارتون چی بوده؟

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مزایای مستقل بودن  با آب و تاب و ذوق و شوق  براشون بگید 

تشویق شون کنید ب مستقل شدن 

(ولی با اخلاق خوب و ملایمت )

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....