2777
2789
عنوان

عمل چشم کمکم کنین

642 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم میشه کمکم کنین؟ کسی تا حالا عمل چشم (لازک یا لیزیک) انجام داده؟ اگه انجام دادین کجا و پیش کدوم دکتر؟ (من تهران هستم)

و اینکه بعد از عمل چه مدت دوران نقاهتشه و آیا میشه بعد از عمل چشم رو آرایش کرد یا نه؟

سلام. من تیر ماه بیمارستان بینا پیش دکتر کاظمی مقدم عمل لازک انجام دادم. خیلی راضی بودم اصلا درد نداشتم. دو ماه بعد چشما مو آرایش کردم.یه هفته هم خونه ی مادر شوهرم اینا بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان نور دکتر علیرضا فهیم فمتو لیزیک  تا ده روز بعد عمل میشه آرایش کرد فوق العاده راضی ...

ممنونم که جواب دادی عزیزم شما چقدر وقت پیش عمل کردی؟ خداروشکر که راضی هستی

نقاحتش ی ماه زمان عالیشه خاله من ی ماه مرخصی گرفت اطاق تاریک بی گوشی و تل عینک افتابی 

الان ده سال گذشته برنگشت در عوض داداش من مراعات نکرد شماره چشمش یکه الان

بعد عمل کلن چشم به نور خیلی حساس میشه چون قرنیه نازک میشه حتما ی عینک افتابی استاندارد لازم داری عزیزم بعد ی ماه میشه ارایش کرد چون تا ی ماه قطره باید بزنی

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
سلام. من تیر ماه بیمارستان بینا پیش دکتر کاظمی مقدم عمل لازک انجام دادم. خیلی راضی بودم اصلا درد ندا ...

عزیزم ممنون که جواب دادی خداروشکر که راضی بودی بیمه تکمیلی داشتید یا آزاد انجام دادید؟

منم نور تهران عمل کردم،خیلی عالیه ودو هفته بعد عمل ارایش میشه کرد ولی من یکماه بعد رو صحیحتر میدونم

ممنونم عزیزم خداروشکر که راضی بودی شما بیمه داشتید یا آزاد انجام دادید؟