2777
2789
عنوان

خانومایی که تو درست کردن شور و ترشی واردین یه دیقه میاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
آره آب نمکش باید بیشتر باشه،مثلا واسه یه دبه از این خیلی بزرگا فکر کنم ۱لیوان یا ۱لیوان ونیم سرکه کا ...

آره فکر کنم این بهترین راه باشه ممنونم ازت 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یه زره آب جوشیده با یه ذره سرکه بریز شوریشو متعادل کن

واما برای اونایی که بلد نیستن گل کلم وخیار وهویچ وسیروکرفس  سبزی ترشی  البته گل کلم مقدارش بیشتره بقیه واسه عطر ورنگ دادن به شوره 😊

بعد بیست تا لیوان آب یه لیوان نمک ویه لیوان سرکه نسبتش باید اینجوری باشه برای خیار شور هم همینه موفق باشید😍

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏

عزیزم من پارسال همین مشکلو داشتم یکم گل کلم خورد کن با یکم اب جوش ک سرد شده قاطیش کن درست میشه 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

این طور که من شنیدم نسبت آب به نمک بهتره که هفده به یک باشه و این دوازده به یکه😒😒

نه اینجوری خیلی شور میشه من همیشه به اون نسبت درست میکنم عالی میشه

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏