2777
2789
عنوان

خرید اینجا یا کربلا

189 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من مامانم قراره بره کربلا میخوام خریداشو پارچه چادری و پیراهن مردانه دوخته شده جنس خوب از تهران بخرم قیمت مناسب کسی جایی میشناسه.یا بنظر شما بهتر از کربلا بخره اخه میگن دلار رفته بالا اونجا هم گرون شده چکار کنم 

اونایی ک رفتن میگن یه نوشابه ۱۰برابر اینجا خریدیم دلار اینقد گرون شده ک پول ما ارزش نداره بهترین چیز اینکه اینجا خرید کنی

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

من شنیدم کربلا گرونتره

خاله ام از کربلا اومده بود میگفت نمی صرفه اونجا چیزی بخری

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینجا بخرین.هم گرونه هم  الکی وقتشونو هدر ندن برا خرید

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام عزیزم من ده روز پیش از کربلا اومدم یه چادر معمولی حدود۳۰۰-۴۰۰ میشد، دینار ۱۵ حساب میکنن یه شب غذای هتل نتونستم بخورم مرغ سوخاری پرسی ۱۲۰۰۰۰ تومان کاملش ۱۷۰۰۰۰

اصلا یه مهر هم نخریدم زورم اومد پول اونجا بدم به عراقیهایی که تا چندسال پیش التماس میکردن به پول ایران و امسال اصلا پول ایرانی قبول نمیکردن

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️