2777
2789

سلام خانوما من تو هفته ۱۴ رفتم سنوگرافی دکتر گفت پسره و التشو نشون داد  دو هفته بعدش به خاطر یه تست دوباره رفتم پیش همون دکترم خودش سونوگرافی کرد و اخرش بدون اینکه ازش بپرسم خودش گفت جنسیتشم دختره منم خندیدم برام جالب بود از شوهرم پرسید برا چی خندیدم اونم گفت دو هفته قبل جنسیتشو گفتین پسره الانم دختره ! دکتر شوک‌شد گفتش یعنی من گفتم پسره بعدش گفت هفته بعد بیا دوباره ببینم‌الانم سردرگمم خودم یه پسر دارن ته دلم دختر دوس دارم  ولی نمیدونم به کدومش اطمینان کنم سونوگرافیشم یه دکتر معروف تو بیمارستان خصوصی ه استانبوله به نظرتون به کدومش اطمینان کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم مباركه 

من برات خوشحال شدم 

اول ان شاءالله ك سالم و صالح بغلش كني و عمر باعزت خدا نصيبش كنه 

من ب جااااات خيلي خوشحاااااال شدم 😍

ان شاءالله ك اشتباه كرده باشه و براي اطمينان يه باره ديگه هم برو 

حالا من يه پسر دارم 

منم دلم دختر ميخواد 

اما حدسيات پسره 

من يه جاي خيلي معتبر رفتم ك ٧/٨ دقيقه سونو كرد من رو 

از خدا ميخوام اگه ب صلاحم هست دختر بهم بده وگرنه هم شكر 

😍😍😍😍

والا ميگن خطا هست

من ك در هفته ي ١٢ رفتم شما ك ١٤ رفته بودي بايد خطاش كمتر ميبود 

عزيزم مباركه  من برات خوشحال شدم  اول ان شاءالله ك سالم و صالح بغلش كني و عمر باعزت خدا ...

مرسی عزیزم ایشالا شما هم به سلامتی بغلش کنید منم از دیروز خیلی خوشحالم ولی دکتر اخرش گفت حالا هفته بعد بیا زیاد معلوم‌نبود بین پاهاش