2777
2789

سلام 

اول اینکه بگم هر چی میگم به جان بچم همش عین حقیقته و هیچ قصد و قرض دیگه ای ام ندارم، به غیر از راهنمایی شما دوستان عزیزم 

ما خونمون ویلاییه تیر ماه به این خونه اسباب کشی کردیم،

یکی دو ماهی بود که من شبا خود به خود میترسیدم بدون اینکه چیزی ببینم یا بشنوم ، فقط حس میکردم یه کسی تو خونه هست، 

هستین بگم ؟ یا دارم واسه خودم تعریف میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم خونه قبلی مستاجر بودیم ازین حسا داشتم😨

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

هی روز به روز ترسم بیشتر میشدو میگفتم ولش کن بابا توهوم زدم

اینم بگم که من حس ششم خیلی قویه، تا اینکه یه شب ،سرشب بود با شوهرم نشسته بودیم پای تلوزیون یهو دیدیم شیر آب آشپزخونه باز و بسته شد به سرعت ، هر دو به هم نگاه کردیم خندیدیم

خودمونو قانع کردیم که حتما آب تو لوله بوده و اینجوری شده

ولی شب موقع خواب من هی خیالبافی میکردم و میترسیدم بخوابم ، تا بلاخره از بس تو نت چرخیدم چشمام داشت داغ میشد که بخوابم ،شوهرمم یک ساعتی میشد خوابیده بود

یهو دیدم چند نفر اندازه ۱۰ثانیه به شدت انگار داشتن بالا پشتبوم پا میکوبیدن ،جیغ زدم شوهرمو بیدار کردم گفتم پاشو دزد ، فکر میکردم دارن دیش ماهواره رو میبرن ،شوهرم رفت نگاه کرد هیچی نبود ،دیگه هی با خودم میگفتم یا خدا این دیگه چی بود؟ اگه دزد هم باشه هیچ وقت نمیاد اونجوری پا بکوبه، خواب هم نبودم که یه جوری خودمو قانع کنم بگم خواب دیدم

من تازه عروس بودم تواولین خونمون بود..نمیدونم جن بودیا روح..ولی یه هاله ی سیاه میدیدم.. قبل من دخترعمم تواون خونه بود که دقیقا همون مشخصاتوداداونم میدید

خدامهربونترین است...

عکس پروفایلت عکس جنه ست؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

صبحش به شوهرم گفتم قضیه چی بوده ،دلداریم داد گفت خواب و بیدار بودی اینجوری حس کردی ،گفتم اره شاید اینجوری باشه ،

دو سه شب بعد بازم نشسته بودیم تلوزیون نگاه میکردیم،اینم بگم ما آخر شبا لامپارو خاموش میکنیم میشینیم پای فیلم و سریال، که یهو لامپ بالا سرمون روشن شد ،حتی حتی صدای کلید برقم اومد بخدا ،ینی هیچ جوری نمیتونستیم خودمونو گول بزنیم بگیم لامپ اتصالی کرده چون صدای کلید برقو که تق صدا دادو هردو شنیدیم ،همون لحظه ام برق روشن شد

معلوم بود شوهرم دیگه باورش شده بود ولی واسه اینکه من سکته رو نزنم میگم اتصالی کرده و اینا