2777
2789
عنوان

ایاموهای سرم روکچل کنم.......

258 بازدید | 15 پست

سلام عزیزاممنون میشم نظراتتون روبگین

پسرم سه سالونیمشه موهاش کن پشته یک سال داشت کچلش کردیم یک مقدار بهتر شد.حالاهمسرم میگه دوباره کچلش کنیم تاعید موهاش دربیاد😣😣😣من ازکچلی خیلی  بدم میاد به نظر شما اصلاکچل کردن روی پرپشتی تاثیرمیذاره؟به نظرتون کچلش کنم؟تاعید موهاش بلند میشه؟؟؟

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا هم بزن خیلی خوبه.کچلشم بکن

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...

هیچ تاثیری نداره بابا 

کچلم نکنی هی بلند بشه کوتاه میکید تار موی جدید قرار باشه کلفت باشه هست نباشه هم صد بار کچل کن چه فایده داره بستگی به جنس موهای خودتونم داره شما پدرش و.....

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد

کلا رو زیاد شدن تعداد موها هیچ اثری نداره

فقط باعث میشه چون قد موها کوتاهه و به ریشه نزدیکتره قطرش بیشتر باشه و از نظر ما وقتی که در میاد کله بچه سیاهتر از قبل نشون داده بشه

خودت یه درختو تصور کن

از پایین کلفته وقتی میره بالا بمرور نازک میشه

حالا شما بیا این درختو قطع کن

فقط قطر تنه رو میبینی و میگی به به چه کلفته 

ولی ایا یک درختت شد دو تا درخت؟؟؟

هرگزززز

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
نه بابا تاثیر نداره فقط بچه و زشت میکنید ب منم گیر دادن کچل کن الان پسرم مو داره اندازه چمنزار

سلام عزیزم

امضاتونو خوندم.چه روشیو در پیش گرفتید شما؟منم ۸۱کیلوام😭

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

من برای پسرم خوب جواب گرفتم چندسال تابستونا کچل کردم موهاش عالی پرپشت شد رشدشم زیادشد،،حتی ماه پیش بخاطرترس ازشپش که تومدرسه شون بود کچل کردم زشت میشه ولی رشدموعالی میشه

من برای پسرم خوب جواب گرفتم چندسال تابستونا کچل کردم موهاش عالی پرپشت شد رشدشم زیادشد،،حتی ماه پیش ب ...

تاعید بلندمیشه موهاش یعنی؟؟؟

من برای پسرم خوب جواب گرفتم چندسال تابستونا کچل کردم موهاش عالی پرپشت شد رشدشم زیادشد،،حتی ماه پیش ب ...

موهای شماوهمسرتونم پرپشته؟؟؟؟؟؟؟

چون میگن به موهای پدرومادرهم مربوط میشه