2821
2789
عنوان

مرسی اگه کمکم کنین

60 بازدید | 3 پست

سلام من تنبلی تخمدان خفیف دارم از روز ۵ پریودی قرص کلومیفن خوردم شبی ۲ تا تا ۵ شب دو سه روز عوارض قرص رو داشتم و تو بروشورشم نوشته بود عوارض قرص تا ۱ هفته بعد از تموم شدن قرص هست  بعدش ترشح ابکی بی بو و بی رنگ داشتم از روز ۹ پریودی هم شروع به اقدام کردم روز ۱۴ پریودی دوبار ترشح تخم مرغی دیدم از روز ۱۵ ترشح ابکی و سفید خیلی زیادی داشتم بی رنگ و بی بو بعدشم از ۱۳ پریودی دردای شدید تخمدان و رحم وگرگرفتی و کمر درد داشتم دیروز  که روز ۲۰ پریودیم بودتازه دردتخمدانم کم شده و شکمم سفت شده و زیر شکمم هی میگیره و ول میکنه و تیرمیکشه تا تو پهلوهام و تیر کشیدن تو کشاله رونم حس میکنم سر گیجه و کمر درد  هم دارم الانم روز ۲۱ پریودی ام هنوز شکمم از دیروز همون جوریه این علائم رو کسی داشته وباردار بوده باشه  ؟؟؟؟؟ اصلا تلقین نیست چون واقعا حس میکنم

منم تنبلی تخمدان داشتم تازه تخمدان سمت راستم هم کیست داشت هیچ دارویی نخوردم کم کاری تیرویید هم داشتم هیچی نخوردم.دکتر گفت بهم بهترین راه برا تنبلی تخمدان فقط و فقط ورزش کردنه .بدون هیچ دارویی خوب شدم دخترم الان ۶ماهشه.

تا امر فرج شود مهیا صلوات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.