2777
2789
عنوان

اخه این چه حرفیه

204 بازدید | 17 پست

یعنی چی بزرگی به عقل نه به سن فلانی تو ۱۵سالگی خیلی میفهمه شوهرش بدیم اون یکی سی سالشه ولی شاید عقلش بزرگ نشده باشه.دوتا دختر مثلا ۱۵ساله شاید یکم فهمشون متفاوت باشه ولی در هرصورت بچه هستن.اخه چطوری بعضیا خودشونو اینجوری گول میزنن بچشونو میندازن تو چاه به اون دخترم همینو میگن اونم توهم عاقل بودن میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورکیشو قبول ندارم

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الانه که ۱۵ساله های عاقل و عیال وار و ۳۰ساله های بی شوهر بیان قورتت بدن😊

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

اینا فقط دختراي نی نی سایتی ن 15 ساله شونه اندازه 40 ساله ها میفهمن 

حقم دارن خب نمیدونن که هرکسی باید اندازه سن خودش بدونه و اینکه یه بچه 12 ساله بقول خودشون اندازه 40 ساله بدونه چقدر بد و مشکل سازه و این خودش یه نوع اختلاله که البته نی ني سايتيا براشون یه افتخاره 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

درسته این حرف که بزرگی به عقله نه به سن البته اونایی که این حرف میزنن فکر میکنن خب وقتی دختر بتون اشپزی کنه یا اینکه از مسائل جنسی باخبر بشه یعنی بزرگ شده برا همین زود شوهر میدن بنظر من هیچ چیز مثل تجربه نمیتونه ادمو بزرگ کنه

⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜😈🤘🤘🌈🦄🍭

تو اين سايت انقدر راجع به اين موضوع بحث شد اگر توي مجلس بحث شده بود تا حالا ٤ تا لايحه منع حقوق كودكان اضافه شده بود 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اینا فقط دختراي نی نی سایتی ن 15 ساله شونه اندازه 40 ساله ها میفهمن  حقم دارن خب نمیدونن که ...

افرين 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اگه موضوع ازدواج ،سیستم بدن دختر 14 با 20 ساله فرق میکنه عقل چی میگه این وسط 

عقل میگه وقتی یه دختر میتونه بزاد یعنی اماده ی ازدواجه😊😒

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...