2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوان چی بزارم که زودی بیاین؛ ولی بی زحمت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 36 پست
۵ماهته ؛ جنینت ۲۰۰ گرمه؟! هفته چندی؟

۱۷ هفته ۶ روز ؛ ۲۳۴ گرم؛ کمه؟؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
تخم مرغ هم یکروز درمیان خوردم

وای من دوست دارم خداییش ی مدت هرروز صبح خوردم، مثل اینکه همچین بی دلیل هم نیست چاقیم😑

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من تجربه خودم را میگم تونستی سعی کن عمل کنی من ۱۵ کیلو اضافه کردم بچه ام ۴۲۰۰ وزنش بود  ...

خیلی ممنون ؛ سعی میکنم ازین ببعد رعایت کنم

من هرچی میلم میکشید می خوردم  وزنم هم از ۶۰به ۸۰اضافه شد بعد زایمان ۷۰شد،ولی العان چاق شدم دکتر هم کفت فعلا نیا  به رژیم نداری دخترم هم ۳۲۰۰بود 

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍                                                                                  
من هرچی میلم میکشید می خوردم  وزنم هم از ۶۰به ۸۰اضافه شد بعد زایمان ۷۰شد،ولی العان چاق شدم دکتر ...

من خودم همینجوریش استعداد چاقی هم دارم؛ میگم دیگه آخرش ۱۵ کیلو اضافه بشه دگه بیشتر خیلی سخت میشه برام؛ راه رفتن و همه چی کلا

من خودم همینجوریش استعداد چاقی هم دارم؛ میگم دیگه آخرش ۱۵ کیلو اضافه بشه دگه بیشتر خیلی سخت میشه برا ...

اره خدایی من خودم خیلی اذیت میشدم ولی راه رفتن واسم سخت نبود فقط نمیتونستم بخوابم همین العان هم چاق شدم شکم ندارم زیاد ولی نمیدونم چجوری چاق شدم 

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍