2777
2789
عنوان

مطب برم یا بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 30 پست
نه متاسفانه تبریز نیستم قمم

اها بگرد اگه دوقلو میخوای دکتر خوب پیدا کن من خیلی میترسیدم ۱۶سالم هس عید پسرم به دنیا اومد خیلی میترسیدم دکترم خیلی خوب بود تو اتاق عنل هنش دستامو میگرفت بوس میکرد تعجب میکردم میگفت نترس واقعا فکر میکردم مادر خودنه اون لحضه .... خدایش هوامو خیلی داشت .

عاشق ❤پسرم💜 وهمسرمم 
واسه اينطور كارا يكى دو تا دكتر برو بعد تصميم بگير تو مطب بيشتر ادمو تحويل ميگيرن  ولى خب گاه ...

ینی هم بیمارستان برم هم مطب

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها بگرد اگه دوقلو میخوای دکتر خوب پیدا کن من خیلی میترسیدم ۱۶سالم هس عید پسرم به دنیا اومد خیلی میت ...

من ۱۷ سالمه اره همین کارو میکنم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من ۱۷ سالمه اره همین کارو میکنم

😐😐😐ابجی ۱۷سالته دوتارو یه جا میخوای ؟؟؟چقدر عجولی تو خواهر کمک حالت کسی هست مادرت نزدیکه مادر شوهرت کمک میکنه بهت من فقط مادرمو دارم مادر شوهرم اعصابش به بچه نمیکشه خودمم همین یدونه وروجک خیلییییی سختمه 

عاشق ❤پسرم💜 وهمسرمم 
😐😐😐ابجی ۱۷سالته دوتارو یه جا میخوای ؟؟؟چقدر عجولی تو خواهر کمک حالت کسی هست مادرت نزدیکه مادر شوه ...

نه همشون همدانن من قمم کسی رو ندارم

وایی اینطوری که خیلیییی سخت میشه برات 😐

فک کنم دیه پشیمون شدم

فک کنم دیه پشیمون شدم

خانواده ات کجا همدانن ما اصلیتمون سمت فامنین هست اکثرا اطرافیانمون عروس شدن امدن قم من خودم قم بدنیا امدم اما پدرشوهرمینا اونجا هستن شوهرم بخاطر کارش قم بود بعدم منو گرفت گفتم جواب بدی شاید آشنا درامدیم

خانواده ات کجا همدانن ما اصلیتمون سمت فامنین هست اکثرا اطرافیانمون عروس شدن امدن قم من خودم قم بدنیا ...

ما طرفای کبودراهنگ هستیماگ دوس داشتید بگید کار همسرتون چیه