2777
2789
عنوان

اخه این چ شوهریه من دارم😔😔😔😔

1186 بازدید | 102 پست

ی ماه پیش داداشم ازش پنج ملیون قرض کرد از فرداش هی گف ب داداشت بگو پولمو بده دیگ بگو بده زود باش بخدا داداشم خودشو کشت جور کرد داد بهش امروز دلم واس داداشم میسوزه .ناراحت بودم اومده میگه چرا ناراحتی گفتم اون ک قرار بود پولتو بده فقط خودتو خراب کردی .الانم زد بیرون گف نمیام.بخدا خسته شدم از دستش هر چی در میاره میده ب باباش اونوقت ب من ک میرسه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيشتر مردها اينجورين دور و بر خودم و حتي همسر سابقم ميدوني اينا يه سري رفتار كليشه ايي هست كه چون از نسل قبل خودشون ديدن و يا اطرافيانشون تو ناخودآگاهشون حك شده 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

همشون تو بدترین شرایط ممکن نسبت ب خانوادشونم باشن باز هواشونو دارن.ولی تو بهترین حالت ممکن با خانواده ی زنشونم باشن باز کرم دارن...

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

شوهر منم همینه،به هرکی پول بده سریع میگه پولمو میخوام،البته این رفتار درمورد خانواده خودشم صدق میکنه

خداجوووووونم پسر گلمو سالم بزار تو بغلم،خدایا شکرت که معجزتو به منم هدیه دادی

تو اصلا دخالت نمیکردی  میگفتی خودت دادی خودتم بگو به من ربطی نداره. یا میگفتی حق نداری بخوای تا سروقت خودش.

بهتر که داداشت جورش کرد. دیگه منت و اعصاب خوردی هم نداری.

نمیاد هم بهش زنگ نزن اصلااااا. بزار بدونه ناراحتی.

پیگیرش نباش

شوهر منم همینه،به هرکی پول بده سریع میگه پولمو میخوام،البته این رفتار درمورد خانواده خودشم صدق میکنه

ن بابا داداشم اولین باره ازش قرض میگیره .بیچاره 17سالشه ب شوهرم میگم برا داداشم درس عبرت شد ازت دیگ قرض نگیره بر میخوره بهش

مگه مردا هم میگن وااااا؟

اين از اوناشه😂😂😂😂

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك